1 Οκτωβρίου 2023

Η MindStream Analytics συνεργάζεται με την Lavastorm για Business Intelligence

Business IntelligenceΗ τιμώμενη της MSPmentor 501, MindStream Analytics έχει ανακοινώσει σχέδια για να φέρει τα business intelligence (BI) και τη τεχνολογία analytics στους επιχειρησιακούς πελάτες της.

Η MindStream, πάροχος διαχειριζόμενων υπηρεσιών (MSP) με βάση την Βοστώνη, συνεργάστηκε με την Lavastorm Analytics για την παροχή λογισμικών self-service και analytics στους πελάτες της.

Τι σημασία έχει λοιπόν η εταιρική σχέση αυτή για τις δύο αυτές εταιρίες και για τους αντίστοιχους πελάτες της;

Η MindStream Analytics σημείωσε ότι η εταιρική σχέση αυτή θα παρέχει στους καταναλωτές πρόσβαση στην “ευκολία ανάπτυξης της Lavastorm, στην ευκολία χρήσης και σε κατανοητό περιβάλλον οπτικής διαμόρφωσης.” Το MSP δήλωσε επίσης ότι η συμφωνία θα "διευρύνει τις προσφορές των ισχυρών επιχειρηματικών λύσεων της εταιρείας για να επιτρέψει στους πελάτες να δημιουργήσουν γρήγορες εξελιγμένες, κυβερνητικές αναλυτικές ροές που επιταχύνουν την επιχειρηματική διορατικότητα και την προώθηση της εμπιστοσύνης των δεδομένων".

"Η Ίδια η MindStream Analytics υπερηφανεύεται για την προσέγγισή της κατά κύριο λόγο με τα business analytics και τις τεχνολογίες analytics προς τους πελάτες μας”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της MindStream Analytics Alexander Ladd σε μια δήλωση. “Η συνεργασία μας με την Lavastorm είναι μια αντανάκλαση αυτής της δέσμευσης".

Επιπλέον, ο Διευθυντής της Αναπτυξιακής Σύμπραξης της Lavastorm Analytics Michael Hortatsos επεσήμανε ότι η συμφωνία αυτή θα βοηθήσει τους πελάτες της εταιρείας του “να επιταχύνουν την διαδικασία όσον αφορά τις επιχειρηματικές ιδέες που μπορεί να οδηγήσουν σε βελτίωση των επιχειρηματικών διαδικασιών και στη διατήρηση του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος".

Η MindStream Analytics κατατάχθηκε στην 428η θέση στο φετινό MSPmentor 501 και συνεχίζει να εξερευνά νέους τρόπους για τη στήριξη των επιχειρήσεων.

Για παράδειγμα, η MindStream Analytics το Νοέμβριο παρουσίασε τον σχεδιασμό του Xstream. Η MindStream Analytics δήλωσε ότι η κυκλοφορία αυτή “επιτρέπει την ταχεία ανάπτυξη του σχεδιασμού, του προϋπολογισμού και της πρόβλεψης λύσεων και για τις οικονομικές και για τις λειτουργικές ανάγκες".