14 Ιουλίου 2024

Έρχεται το καινούργιο Windows 10 smart home hub

Η astleOS Software, LLC ανακοίνωσε ότι to CastleHUB της θα είναι ένα από τα πρώτα smart home hubs για την υποστήριξη των Windows 10, και θα προσθέσει τον φωνητικό βοηθό ελέγχου Cortana και τον έλεγχο μακρινού πεδίου ανίχνευσης κίνησης  της Microsoft Kinect.

Μία ακόμα ανακοίνωση σε αυτό το Roundup είναι η αλλαγή στην ηγεσία της Quirky, Inc., καθώς και την προσθήκη της  August Home, Inc. στην υποστήριξη του Apple Watch για τις iOS εφαρμογές του.

 

Το Βιομηχανικό Ίντερνετ της GE στρέφεται προς το Cloud

Η General Electric ανακοίνωσε επίσημα το Predix Cloud, το λογισμικό analytics δεδομένων μηχανή που βασίζεται στο  cloud της εταιρείας. Η Predix Cloud έχει σχεδιαστεί ειδικά για να χειρίζεται βιομηχανικά δεδομένα μεταξύ των  διαφόρων βιομηχανιών, όπως η αεροπορία, η υγειονομική περίθαλψη, οι μεταφορές και οι βοηθητικές εφαρμογές πετρελαίου / φυσικού αερίου. Παρά την ευκολία που θα προσφέρουν στις βιομηχανίες στο χειρισμό των δεδομένων τους, υπάρχει ανησυχία ότι θα είναι ένα πολύ ελκυστικός στόχος για τους χάκερ.

Τα IoT προωθούν την ανάπτυξη στις  αγορές έξυπνου παρκινγκ και λιανικής

Η ReportsnReports.com κυκλοφόρησε μια έκθεση που αποκαλύπτει τη σημαντική αύξηση στην αγορά έξυπνης στάθμευσης και τη συνεχή ανάπτυξη της μέχρι το 2019 σε ένα σύνθετο ετήσιο ποσοστό αύξησης του 31 τοις εκατό. Η ελπίδα είναι ότι η ανάπτυξη σε αυτόν τον τομέα μπορεί να επιλύσει πολλά προβλήματα κίνησης σε πόλεις από όλο τον κόσμο.

Επίσης, σε αυτό το Roundup έγινε ανάλυση πάνω σε  μια έκθεση από το MarketsandMarkets που βάζει εμπόδια στην ανάπτυξη της αγοράς IoT σε ένα CAGR του 20 τοις εκατό, καθώς και σε μια συνεργασία μεταξύ  των Wi-SUN Alliance και India Smart Grid Forum (ISGF) με στόχο επιτάχυνση της έξυπνης τεχνολογίας στην Ινδία.