14 Ιουλίου 2024

H MapR προσθέτει το Apache HBase στην δωρεάν διαδικτυακή της εκπαίδευση καθώς εκτινάσσονται τα big data

Η MapR έχει επεκτείνει τo δωρεάν πρόγραμμα εκπαίδευσης Hadoop με βάση την ζήτηση, έτσι ώστε να περιλαμβάνει το πρόγραμμα μαθημάτων σχεδιασμού και προγραμματισμού, το Apache HBase.

O Justin Bock, manager της MapR ANZ, λέει πως τα δωρεάν μαθήματα είναι ανοιχτά για τους επαγγελματίες στον χώρο της πληροφορικής, συμπεριλαμβανομένων και πωλητών και ενδέχεται να οδηγήσει σε πιστοποίηση στο HBase.

Ο Bock μάλιστα δηλώνει πως η εταιρία έχει ζήσει «καταπληκτικές» στιγμές με την δωρεάν online εκπαίδευση Hadoop.

«Αυτήν τη στιγμή, προσθέτουμε και ολοκληρωμένο πρόγραμμα μαθημάτων σχεδιασμού και προγραμματισμού που θα παρέχει μαθήματα που προσφέρουν πιστοποίηση στο HBase.»

«Αυτό θα επιτρέψει στους προγραμματιστές- συμπεριλαμβανομένων και των επαγγελματιών στην βιομηχανία των Μέσων που χρειάζονται εκπαίδευση στις νέες αυτές δεξιότητες για να πουλήσουν νέες λύσεις για μεγάλα δεδομένα- να αναπτύξουν περίπλοκες λειτουργικές εφαρμογές σε μία βάση δεδομένων Hadoop.»

Ο Bock λέει πως δεδομένης της έλλειψης προγραμματιστικών ικανοτήτων που αντιμετωπίζει η Αυστραλία, θα ενθάρρυνε τους αυστραλούς φοιτητές να κάνουν αίτηση για τα νέα αυτά μαθήματα.

Η πιστοποίηση στο HBase, είναι πολύτιμη στην αγορά και οι μαθητές της δωρεάν εκπαίδευσης Hadoop θα αποκτήσουν διαπιστευτήρια με βάση το δικό τους πρόγραμμα.

Όσοι παρακολουθούν το δωρεάν πρόγραμμα μπορούν επίσης να αποκτήσουν $500 δολάρια προκειμένου να τα χρησιμοποιήσουν στις πηγές που παρέχει η πλατφόρμα Cloud, για να ανταποκριθούν στις εργαστηριακές απαιτήσεις των μαθημάτων.

Η MapR δηλώνει πως είναι εξαιρετικά χρήσιμο να υπάρχουν ειδικοί στο HBase σε μία επιχείρηση ώστε να μπορούν να βοηθούν τους πωλητές στο να παρέχουν συμβουλές σε πελάτες σχετικά με τις στρατηγικές μεγάλων δεδομένων στις οποίες είναι χρήσιμο να εμπλακούν ώστε να δημιουργήσουν αξία για τις επιχειρήσεις τους μέσω των δεδομένων τους.