29 Μαρτίου 2024

Oracle Exec: Όλες οι εφαρμογές μας θα είναι Cloud

Το ερώτημα είναι το πότε, και όχι το αν οι εφαρμογές των πελατών θα προχωρήσουν στη μετάβαση σε εφαρμογές cloud.

 

Ο κολοσσός στον τομέα των βάσεων δεδομένων και των εφαρμογών διευκρινίζει ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει τις παραδοσιακές εφαρμογές – όπως για παράδειγμα την E-Business Suite, την Hyperion, και την Siebel, οι οποίες χρησιμοποιούνται στους server των πελατών της. Ωστόσο, όσον αφορά το μέλλον, αναμένει όλες αυτές οι εφαρμογές -100% των εφαρμογών αυτών- να μετατραπούν σε εφαρμογές cloud.

 

«Δεν τίθεται θέμα για το αν, αλλά για το πότε θα γίνει αυτό», υποστήριξε ο Steven Miranda,, ο αντιπρόεδρος του τμήματος εφαρμογών της Oracle, κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης στη Νέα Υόρκη.

 

«Το γεγονός αυτό δεν αλλάζει την αφοσίωσή μας στο να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε αυτά τα εσωτερικά προϊόντα για όσο οι πελάτες μας επιλέγουν να τα χρησιμοποιούν», υποστήριξε ο ίδιος ενώπιον εκατοντάδων πελατών, δημοσιογράφων και αναλυτών. Τόνισε επίσης ότι η  Oracle Applications Unlimited υπόσχεται να συνεχίσει να υποστηρίζει τις παραδοσιακές εφαρμογές με τον ίδιο τρόπο, αλλά ότι η οικονομική επιστήμη θα αναγκάσει τους πελάτες αυτούς στο να προχωρήσουν στη μετάβαση σε cloud.