1 Οκτωβρίου 2023

Η BINARYTREE, η Paradigma και ο ΑΚΤΙΟΣ ολοκλήρωσαν το έργο LTCMANhttp://www.epr.gr/images/spacer.gif

H BINARYTREE και ο ΑΚΤΙΟΣ, ελληνικές εταιρείες, σε συνεργασία με την Paradigma Care από το Ισραήλ, συμμετείχαν και έφεραν εις πέρας το έργο LTC-MAN: Next Generation LTC Facilities Management System, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από την ΕΥΔΕ-ΕΤΑΚ και υλοποιήθηκε στα πλαίσια της Δράσης Εθνικής Εμβέλειας «Διμερής Ε&Τ Συνεργασία Ελλάδας-Ισραήλ 2013-2015». Το έργο είχε συνολικό προϋπολογισμό (για τους Ελληνικούς φορείς) 395.157,60 EUR.

 

Σκοπός του έργου LTC-MAN ήταν η ανάπτυξη ενός πληροφοριακού συστήματος διαχείρισης δεδομένων από μονάδες Μακράς Νοσηλείας για την παροχή υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης υψηλής ποιότητας.  Το σύστημα χρησιμοποιείται ήδη από τον ΑΚΤΙΟ (Μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων), προσφέροντας σημαντικές καινοτομίες και δυνατότητες όπως:

  • Παροχή συμβουλών και προειδοποιήσεων στο ιατρικό/νοσηλευτικό προσωπικό
  • Υποστήριξη λήψης αποφάσεων
  • Ευφυής ανάλυση δεδομένων ασθενών
  • Συντονισμός των ομάδων φροντίδας για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών περίθαλψης
  • Αυτοματοποίηση της γραφειοκρατίας, επιτρέποντας στο προσωπικό να επικεντρωθεί στην εκτέλεση των βασικών δραστηριοτήτων του
  • Πλήρης εναρμόνιση με τις προδιαγραφές και κανονισμούς της ΕΕ, σχετικά τις Εξειδικευμένες Εγκαταστάσεις Νοσηλευτικής Φροντίδας (SNFs), διασφαλίζοντας έτσι την ευρεία αποδοχή του συστήματος από τους επαγγελματίες του χώρου.

 

Σύντομα Προφίλ Εταιρειών

Binarytree

Η BinaryTree εξειδικεύεται στον χώρο της τεχνολογίας με σημαντική εξειδίκευση στον χώρο του Business Intelligence (BI), Information Lifecycle Management (ILM) και Διαχείριση Data Warehouse (DWM). Η BinaryTree είναι προμηθευτής του TARGIT Decision Suite στην Ελλάδα, την Κύπρο, την Αλβανία, την Βουλγαρία, την Σερβία και στο Μαυροβούνιο.

 

AKTIOΣ (Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων)

Η εταιρεία AKTIOΣ είναι Business Expert ως σύγχρονη Μονάδα Φροντίδα Ηλικιωμένων. Οι εγκαταστάσεις του οργανισμού ακολουθούν τα διεθνή πρότυπα προσφέροντας μια στέγη για τους ανθρώπους που πάσχουν από χρόνιες παθήσεις όπως Alzheimer και άλλες μορφές άνοιας και για ηλικιωμένους που έχουν ανάγκη από ιατρική, νοσηλευτική ή ιδιαίτερη φροντίδα.

 

PARADIGMA

Η Paradigma είναι προμηθευτής μιας ολοκληρωμένης, activity-based λύσης λογισμικού που διαχειρίζεται τομείς των Long-Term-Care (LTC) οργανισμών, κυρίως εξειδικευμένες μονάδες ηλικωμένων. Το πρόγραμμα είναι εγκατεστημένο σε περισσότερους από 200 οργανισμούς και συγκαταλέγεται στους κορυφαίους προμηθευτές στον τομέα της LTC βιομηχανίας στο Ισραήλ.