20 Μαρτίου 2023

Η Domo της ‘Unicorn’ αποκαλύπτει νέα χαρακτηριστικά cloud για τα business analytics, και μεγαλύτερη χρηματοδότηση

Η  Domo, η εταιρεία με έδρα τη Utah που έχει σημειώσει κέρδη πάνω από μισό δισεκατομμύριο δολάρια από τη μέρα της ίδρυσής της, έξι χρόνια πριν, πρόκειται να παρουσιάσει αυτή την εβδομάδα τις νέες ικανότητες της cloud computing πλατφόρμας για τα business analytics.

 

Η Domo, την οποία το 2012 χαρακτηρίσαμε ως  εταιρεία cloud, αποτελεί ένα λογισμικό σε μορφή υπηρεσίας που έχει ως στόχο να εκδημοκρατίσει τις αναλύσεις δεδομένων για όλα τα στελέχη μιας εταιρείας, από τα ανώτερα διευθυντικά στελέχη μέχρι τους απλούς υπαλλήλους, ώστε να μπορούν να φέρνουν εις πέρας τις καθημερινές τους εργασίες, σύμφωνα με τον Matt Belkin, τον υπεύθυνο αναλύσεων της Domo.

 

Στο πλαίσιο της ετήσιας συνέλευσης των χρηστών της, με την ονομασία Domopalooza, η εταιρεία πρόκειται να αποκαλύψει ένα νέο κατάστημα εφαρμογών και μια νέα πλατφόρμα, νέα εργαλεία κοινωνικής συνεργασίας, διευρυμένα εργαλεία υποστήριξης κινητών και μια δωρεάν εκδοχή του προϊόντος.

 

«Σε όλες τις βαθμίδες οργάνωσης, είτε πρόκειται για τον υπεύθυνο πωλήσεων, για τον αντιπρόεδρο πωλήσεων ή για τον διευθυντή εργατικού δυναμικού, όλες αυτές οι βαθμίδες χρησιμοποιούν μια υπηρεσία cloud για τη διαχείριση των εργασιών τους», εξηγεί ο Belkin. «Μέχρι τώρα, δεν υπήρχε μια υπηρεσία cloud που να συγκεντρώνει όλες αυτές τις υποκατηγορίες cloud. Αυτό ήταν που είχαμε ως στόχο εξ αρχής. Να δημιουργήσουμε μια πλατφόρμα cloud που να συνδέει όλους αυτούς τους λειτουργικούς τομείς, οι οποίοι θα ήταν διαχωρισμένοι σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση».