19 Ιουλίου 2024

Η αγορά των Text analytics: τάσεις και προβλέψεις 2016-2024

Η αγορά των Text analytics: Ανάλυση της παγκόσμιας βιομηχανίας, μέγεθος, μερίδιο, ανάπτυξη, τάσεις και προβλέψεις 2016-2024
Καταναλωτής – Στρατός και Άμυνα, Οικονομικές, Τραπεζικές και Ασφαλιστικές υπηρεσίες, Λιανική πώληση, Περίθαλψη, IT και τηλεπικοινωνίες, Ψυχαγωγία και Media.

Αυτή η έκθεση αφορά την παγκόσμια αγορά των text analytics για την περίοδο από το 2014 έως το 2024, όπου το 2015 είναι το έτος-βάση και από το 2016-2024 η περίοδος που γίνεται πρόβλεψη. Τα δεδομένα του 2014 συμπεριλήφθησαν σαν ιστορικά στοιχεία. Η έκθεση καλύπτει όλες τις κυρίαρχες τάσεις και τεχνολογίες με τον μέγιστο ρόλο στην ανάπτυξη των text analytics στην περίοδο πρόβλεψης. Ακόμα, υπογραμμίζει πολλούς οδηγούς, περιορισμούς και ευκαιρίες που αναμένεται να επηρεάσουν την αγορά αυτό το διάστημα.

Τα text analytics συνεχίζουν να προσφέρουν μετρήσιμα οφέλη σε οργανισμούς εμπορικούς και δημόσιους. Στον ιδιωτικό τομέα, στηρίζει την βελτιωμένη διαχείριση των σχέσεων με τον πελάτη, την εμπιστοσύνη του πελάτη και την αξία του προϊόντος. Επιταχύνει τον κύκλο παραγωγής προϊόντων, εντοπίζοντας νωρίς προβλήματα με το προϊόν. Στον δημόσιο τομέα, τα text analytics βοηθούν να αποκαλυφθούν μοτίβα που δείχνουν παραβατικές συμπεριφορές, αναγνωρίζουν απειλές και εντοπίζουν δεσμούς ανάμεσα σε εγκληματικές ομάδες. Η Βόρεια Αμερική κυριαρχεί στην παγκόσμια αγορά text analytics.

Η έκθεση προσφέρει σε βάθος ανάλυση για την εφαρμογή, τα εργαλεία και τους χρήστες των text analytics. Η αγορά των text analytics συμπεριλαμβάνει λύσεις βασισμένες στο σύννεφο αλλά και σε εγκαταστάσεις. Η αγορά των text analytics χωρίζεται σε: ανάλυση δεδομένων και πρόβλεψη, εντοπισμός απάτης/spam, αστυνόμευση και ασφάλεια και διαχείριση πελατειακών σχέσεων (CRM). Οι χρήστες αυτών των εφαρμογών είναι ο στρατός και η άμυνα, οικονομικές, τραπεζικές και ασφαλιστικές υπηρεσίες, λιανική πώληση, περίθαλψη και υγεία, IT και τηλεπικοινωνίες, ψυχαγωγία και media και πολλά άλλα.

Περιλαμβάνει και ανάλυση από γεωγραφικής άποψης της αγοράς της Βόρειας Αμερικής, Ευρώπης, Ανατολική Ασία, Μέση Ανατολή και Αφρική, και Λατινική Αμερική. Η ανάλυση γίνεται με βάση των τζίρο που παράγεται και αναφέρει αρκετές προβλέψεις για το μέλλον.

Ακόμα, περιλαμβάνει το προφίλ των κυριότερων «παικτών» που εφαρμόζουν text analytics, την θέση τους στην αγορά, τις επιχειρηματικές στρατηγικές που υιοθετούν και τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στον χώρο. Περιγράφει το προφίλ των βασικότερων: IBM Corporation, Microsoft Corporation, SAS Institute Inc., SAP SE, RapidMiner, Inc., Attensity Group, Inc., Predixion Software, Lexalytics, Inc. and Angoss Software Corporation. Αναλύεται επίσης η θέση τους στην αγορά με βάση τα κέρδη τους.

Κατεβάστε την πλήρη έκθεση στο reportbuyer.com (*επί πληρωμή)

Πηγή: prnewswire.com