1 Οκτωβρίου 2023

Η Netezza ανακοίνωσε τα νέα Netezza-TwinFin

netezzaH εταιρία Netezza (NYSE: NZ), ο παγκόσμιος ηγέτης σε data warehouse και analytics, ανακοίνωσε τη δεύτερη έκδοση των data warehouse συσκευών Netezza - TwinFin™  στο παγκόσμιο ετήσιο συνέδριο χρηστών Enzee. Οι συσκευές TwinFin θα είναι διαθέσιμες το τρίτο τρίμηνο αυτού του έτους και θα περιλαμβάνουν την προηγμένη τεχνολογία analytics, την i-Class™ μαζί με μια νέα έκδοση του λειτουργικού λογισμικού Netezza (NPS).

Η έκτη έκδοση του NPS διπλασιάζει την απόδοση και την ικανότητα και συμπεριλαμβάνει πολύ ενισχυμένα χαρακτηριστικά διαχείρισης φόρτου εργασίας χωρίς να αυξηθεί ο μηχανολογικός εξοπλισμός ή η ισχύς του ή οι απαιτήσεις σε συνθήκες θερμοκρασίας.

Η τεχνολογία i-Class™ παρέχει επεκτάσεις για την ανάπτυξη και την εκτέλεση προηγμένων analytics στη συσκευή TwinFin, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για την Java, C/C++, Fortran, Python, MapReduce, Hadoop, SAS και R. Η τεχνολογία i-Class™ εξαλείφει την ανάγκη της μεταφοράς των δεδομένων-στοιχείων σε εξειδικευμένα συστήματα για προηγμένα analytics, επιταχύνοντας εντυπωσιακά την απόδοση της εφαρμογής και απλουστεύοντας τη παράδοση των αποτελεσμάτων της. «Η δεύτερη έκδοση της συσκευής TwinFin επεκτείνει σημαντικά τις δυνατότητες και την απόδοση της συσκευής,» δήλωσε ο Jim Baum, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Netezza. «Η νέα έκδοση του λογισμικού όχι μόνο διπλασίασε την απόδοση και τη χωρητικότητα βελτιώνοντας σημαντικά την ικανότητα διαχείρισης φόρτου εργασίας, αλλά με τη προσθήκη της i-Class™  τεχνολογίας, θα αυξήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τα όρια εκτέλεσης των analytics. Πιστεύουμε ότι η συσκευή TwinFin επιτυγχάνει γρηγορότερα, φτηνότερα και πολυπλοκότερα analytics από οποιοδήποτε άλλο προϊόν στην αγορά και θα λειτουργήσει ως ένα συστατικό κλειδί της ευφυούς οικονομίας.»