19 Ιουλίου 2024

Η έρευνα “Innovative Companies to Watch” της IDC

Η International Data Corporation (IDC) προσκαλεί ανεξάρτητους πωλητές λογισμικού να συμμετάσχουν στην ετήσια έρευνά της με τίτλο “Innovative Companies to Watch” για τις αγορές των εφαρμογών και των business analytics. Αυτή η έρευνα επικεντρώνεται σε πωλητές λογισμικού που αποτελούν παράδειγμα καινοτόμων λύσεων όσον αφορά τις αναδυόμενες τάσεις λογισμικού που με τη σειρά τους δείχνουν ξεκάθαρα μια βελτιωμένη απόδοση επενδύσεων για τους πελάτες τους.

 

«Αυτή είναι μια ευκαιρία για την IDC να εστιάσει σε εταιρείες που βρίσκουν νέους και εφευρετικούς τρόπους να προσαρμόσουν τα επιχειρηματικά τους μοντέλα που βασίζονται σε οικονομικές προκλήσεις και αλλαγές στα πρότυπα αγορών». «Οι αναλυτές λογισμικού της IDC κατέληξαν σε ένα σύνολο σημαντικών τάσεων που καθορίζουν τις αγορές των εφαρμογών και των business analytics και ζητάμε τώρα από τους πωλητές σε αυτούς τους τομείς να μοιραστούν μαζί μας τους τρόπους με τους οποίους επωφελούνται από αυτές τις εξελίξεις», τόνισε ο Henry Morris, αντιπρόεδρος του τμήματος Software and Services Research της IDC.

 

Οι εταιρείες που συμμετέχουν στην έρευνα 2011 IDC Innovative Companies to Watch θα πρέπει να έχουν κέρδη λιγότερα από $100 εκατομμύρια για την προηγούμενη δωδεκάμηνη περίοδο και δε μπορούν να υποβάλλουν ένα προϊόν που έχει ήδη κερδίσει ένα βραβείο IDC Innovative Company to Watch. Επιπλέον, θα ζητηθεί από τους συμμετέχοντες στην έρευνα να δώσουν μια case study πελάτη από μια εφαρμογή του 2010. Οι εταιρείες που θα επιλεγούν ως “Innovative Companies to Watch” θα αναφερθούν σε μελλοντικές ανακοινώσεις της IDC.