8 Δεκεμβρίου 2023

Λανσάρισμα της High Performance Analytics Appliance (Hana) από τη SAP

Με το πεδίο μάχης να στρέφεται στην επιχειρηματική ευφυΐα και τα analytics, η SAP, ο κολοσσός λογισμικού, εντατικοποιεί την παραγωγή προϊόντων της με το λανσάρισμα στην τοπική αγορά μιας συσκευής με ενσωματωμένη μνήμη που προσφέρεται μαζί με εταίρους hardware. Έχοντας την ονομασία High Performance Analytics Appliance (Hana), το νέο πακέτο λογισμικού λανσαρίστηκε στη χώρα από το τοπικό γραφείο της SAP αυτήν την εβδομάδα στο 2011 World Tour που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο EDSA Shangri-la στη Mandaluyong.

 

Σύμφωνα με τον γερμανικό κολοσσό λογισμικού, η Hana είναι μια συσκευή που εξυπηρετεί πολλαπλούς σκοπούς, χρησιμοποιείται ως πηγή δεδομένων και έχει ενσωματωμένη μνήμη που συνδυάζει χαρακτηριστικά του λογισμικού της SAP που έχουν βελτιστοποιηθεί με hardware από τους εταίρους της SAP.

 

Η SAP ανέφερε ότι η Hana επιτρέπει στις επιχειρήσεις να αναλύουν τις εργασίες τους που βασίζονται σε μεγάλους όγκους λεπτομερών πληροφοριών. Οι οργανισμοί, πρόσθεσε, μπορούν στη στιγμή να εξερευνούν και να αναλύουν όλα τα δεδομένα τους που μεταφέρονται και αναλύονται από οποιαδήποτε πηγή δεδομένων σε πραγματικό χρόνο.

 

Με τη Hana, λειτουργικά δεδομένα δεσμεύονται στη μνήμη καθώς πραγματοποιούνται οι εργασίες, με αποτέλεσμα την ταχύτερη ανάλυση των πληροφοριών. Επίσης, μπορούν να προστεθούν εξωτερικά δεδομένα σε αναλυτικά μοντέλα με στόχο την επέκταση της ανάλυσης σε όλο τον οργανισμό.

 

«Η μεγαλύτερη πρόκληση όσον αφορά τις εταιρείες σήμερα είναι το πώς να αντλούν και να αναλύουν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις τεράστιες ποσότητες δεδομένων, και να τιθασεύουν αυτές τις πληροφορίες με στόχο τη βελτίωση των εργασιών με την ταυτόχρονη διατήρηση της αποτελεσματικότητας του κόστους», ανέφερε ο Simon Dale, επικεφαλής τεχνολογίας και καινοτομίας της SAP στην περιοχή της Ασίας, του Ειρηνικού και της Ιαπωνίας.