1 Οκτωβρίου 2023

SAS & Dataflux ηγέτιδες στην ενοποίηση δεδομένων

H SAS και η Dataflux, κορυφαίοι προμηθευτές λύσεων διαχείρισης δεδομένων και business analytics, τοποθετήθηκαν στο τεταρτημόριο των Ηγετών του Μagic Quadrant για τα εργαλεία ενοποίησης δεδομένων, στην πρόσφατη μελέτη της Gartner με τίτλο: "2011 Magic Quadrant for Data Integration Tools".


H SAS και η θυγατρική της Dataflux παρέχουν ολοκληρωμένες τεχνολογίες ενοποίησης δεδομένων που είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τον συνεχώς αυξανόμενο όγκο δεδομένων, την πίεση για τη δημιουργία αξίας από τα δεδομένα και την ανάγκη για λήψη ταχύτερων αποφάσεων.

 

“Ως ηγέτιδες στην αγορά ενοποίησης δεδομένων θεωρούνται οι εταιρείες που είναι πρωτοπόροι στην παροχή ολοκληρωμένων εργαλείων τα οποία υποστηρίζουν ποικίλους τρόπους ‘παράδοσης’ δεδομένων. Οι συγκεκριμένες εταιρείες είναι ισχυρές στις παραδοσιακές πλατφόρμες ενοποίησης δεδομένων, αλλά υποστηρίζουν επίσης και νεότερα πρότυπα και επιτρέπουν την παροχή υπηρεσιών δεδομένων στο πλαίσιο της αρχιτεκτονικής SOA”, αναφέρει η μελέτη.

 

Με ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο λύσεων που περιλαμβάνει υψηλής απόδοσης διαχείριση δεδομένων, αναλυτική προετοιμασία, ενοποίηση δεδομένων σε πραγματικό χρόνο, εικονικοποίηση και ενοποίηση με την αρχιτεκτονική SOA, η SAS και η Dataflux ουσιαστικά ανοίγουν το δρόμο για βελτιωμένα business analytics, καλύτερες αποφάσεις και master data management.