8 Δεκεμβρίου 2023

Η Decision Systems Inc. αποκλειστικός διανομέας του PolyVista Business Analytics

Η Decision Systems Inc. (DSI) ανακοίνωσε ότι θα είναι ο αποκλειστικός διανομέας του PolyVista Business Analytics για την IBM Cognos TM1. Το PolyVista συνδυάζει με ομοιογένεια την ανάλυση OLAP με την εξόρυξη δεδομένων και τη νοερή απεικόνιση, ένα καταπληκτικό προϊόν που προσφέρεται για τους πελάτες της DSI, έναν ειδικό της βιομηχανίας στις εφαρμογές TM1 από το 1995.

 

«Το PolyVista, είναι η μόνη λύση, που συγχωνεύει την ανάλυση OLAP όσον αφορά τα οικονομικά, το μάρκετινγκ και τη λειτουργικότητα με τα advanced analytics. Αντίθετα από το IBM SPSS, το PolyVista επικεντρώνεται στην πλευρά της ανακάλυψης της εξόρυξης δεδομένων έναντι των predictive analytics. Γι’ αυτό το λόγο, συμπληρώνει τα προϊόντα της IBM και επεκτείνει τις δυνατότητες της TM1 όσο τίποτε άλλο που έχω δει στα δεκαπέντε χρόνια που δουλεύω για την TM1», δηλώνει ο Reid Karabush, πρόεδρος της Decision Systems Inc.. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε οι αποκλειστικοί διανομείς του PolyVista για την IBM Cognos TM1».

 

Για χρόνια, οι επιχειρηματίες είχαν βασιστεί στα εργαλεία αναφοράς και ανάλυσης OLAP για τη διαχείριση της οικονομικής απόδοσης. Ένας συνδυασμός παραγόντων, συμπεριλαμβανομένης της ανάγκης των επιχειρήσεων να γίνουν προνοητικές όσον αφορά την ικανότητά τους να προσαρμόζονται στην ταχέως μεταβαλλόμενη αγορά και τους κρατικούς κανονισμούς, των ποσοστών αύξησης δεδομένων, και της παραδειγματικής αλλαγής που επέφερε το Ίντερνετ στις πωλήσεις και το μάρκετινγκ, οδήγησαν στην ανάγκη για ενισχυμένα εργαλεία όπως το PolyVista, που σχεδιάστηκε για να ανταποκριθεί σε αυτές τις νέες προκλήσεις.