19 Ιουλίου 2024

Η SAS Προσθέτει Λογισμικό Πρόβλεψης και Βελτιστοποίησης Λιανικού Εμπορίου στην Πλατφόρμα HPC

Σύντομα δε θα χρειάζονται μαγικά για τους λιανοπωλητές για να προσδιορίζουν γρήγορα τη ζήτηση και να προσαρμόζουν τις εβδομαδιαίες τοπικές τιμές, χωρίς να απαιτείται όλος αυτός ο παραδοσιακός χρόνος και μόχθος. Το 2012, οι λιανοπωλητές θα είναι σε θέση να αξιοποιήσουν λύσεις από τη SAS, τον ηγέτη στο λογισμικό και τις υπηρεσίες business analytics, για πρόβλεψη και όλες τις φάσεις του κύκλου ζωής της τιμολόγησης καθώς περισσότερο λογισμικό μετακινείται στην πλατφόρμα SAS High-Performance Computing.

 

Παρόλο που δεν είναι μαγική μπαγκέτα, αυτή καθαυτή, το SAS High-Performance Retail Forecasting και το SAS High-Performance Revenue Optimization πλησιάζουν πολύ στο να περικόπτουν ώρες, αν όχι μέρες, από την κρίσιμη διαδικασία της πρόβλεψης της ζήτησης και της προσαρμογής της τοπικής τιμολόγησης.

 

«Οι λιανοπωλητές μεγιστοποιούν τις αποδόσεις με τις τεχνολογίες βελτιστοποίησης», ανέφερε η Deborah Weinswig, Διευθύνων Σύμβουλος της Retailing Team, Citi Investment Research and Analysis. «Οι λιανοπωλητές επενδύουν σε συστήματα βελτιστοποίησης από τις αρχές του 2000 και κατάφεραν να πετύχουν σημαντικά top-line οφέλη και οφέλη margin ως αποτέλεσμα αυτών των επενδύσεων. Οι λιανοπωλητές έχουν στρέψει τώρα το βλέμμα στην επόμενη γενιά αυτών των τεχνολογιών για να αυξήσουν τις υπάρχουσες δυνατότητές τους, συμπεριλαμβανομένης της τιμής, της προώθησης, της βελτιστοποίησης του μεγέθους και του μάρκετινγκ. Πάροχοι τεχνολογίας όπως η SAS βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτής της τάσης. Πιστεύουμε ότι οι λιανοπωλητές ανυπομονούν να εφαρμόσουν την επόμενη γενιά των συστημάτων βελτιστοποίησης δεδομένων των σημαντικών δεδομένων όσον αφορά την τεχνολογία βελτιστοποίησης στα P&L τους»