23 Σεπτεμβρίου 2023

Η εταιρεία του QlikView διακρίνεται ως "Top Business Intelligence Provider" από το περιοδικό Consumer goods technology magazines's reader 2012

Η QlikTech (παραγωγός του QlikView), μια από της πιο ισχυρές εταιρείες στο Business Discovery και στον χώρο της επιχειρηματικής ευφυΐας ανακοίνωσε τη διάκρισή της για 3η συνεχόμενη χρονιά από τους αναγνώστες του περιοδικού Consumer Goods Technology magazine (CGT) 2012 ως ηγέτιδα εταιρεία στον χώρο της Επιχειρηματικής Ευφυΐας.

 

Η αναλυτική πληροφόρηση της πλατφόρμας του QlikView αναπτύχθηκε σε εκατοντάδες εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων παγκοσμίως – από τους μεγαλύτερους ως και στους πιο εξειδικευμένους παραγωγούς ενδυμάτων, τροφίμων & αναψυκτικών και προϊόντων οικιακής & προσωπικής φροντίδας.

 

Οι εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων αναζητούν αποτελεσματικούς τρόπους στο να έχουν την πλήρη εικόνα σε πραγματικό χρόνο των δικτύων προμηθειών & διανομής καθώς απαιτείται στενη συνεργασία ανάμεσα σε παραγωγούς, ανθρώπους του marketing, προμηθευτές και λιανέμπορους. Η πλατφόρμα του QlikView βοηθάει σημαντικά τις εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων ώστε να έχουν λεπτομερή πληροφόρηση και ανάλυση, η οποία θα επιφέρει βελτίωση στη πρόβλεψη εσόδων, παραγωγική πώληση, απογραφή και στον σωστό προγραμματισμό της παραγωγής.  Επιπλέον, το QlikView δίνει στις εταιρείες την ευκαιρία να μειώσουν τα λειτουργικά τους κόστη.

 

Για 12η συνεχόμενη χρονιά, το περιοδικό CGT διεξήγαγε έρευνα στους συνδρομητές του με σκοπό να ανακαλύψει τις πιο πολύτιμες και χρήσιμες λύσεις για πολλαπλές κατηγορίες. Η βαθμολογία είναι βασισμένη στις εμπειρίες των αναγνωστών οι οποίοι χειρίζονται λογισμικά και αξιολογούν την αξία που προστέθηκε στην επιχείρησή τους.