8 Δεκεμβρίου 2023

ΙΝΔΙΑ – Λανσάρισμα νέας σειράς υπηρεσιών από την Convonix

Η Convonix, ο εξαιρετικής ποιότητας πάροχος υπηρεσιών μάρκετινγκ internet από την Ινδία, ανακοίνωσε το λανσάρισμα μιας νέας σειράς υπηρεσιών που στοχεύουν στα Web Analytics. Σήμερα, υπάρχουν διαθέσιμα διάφορα λογισμικά analytics, με τα πιο κοινά να είναι τα Google Analytics.

 

Αυτά τα προϊόντα συνήθως παρέχουν μια μεγάλη ποσότητα δεδομένων, ενσωματώνοντας διάφορα metrics. Πολλές φορές, οι εταιρείες αποτυγχάνουν να εκμεταλλευτούν όλες τις δυνατότητες αυτών των δεδομένων και γι’ αυτό το λόγο ξεχνούν εντελώς τα διάφορα οφέλη που μπορεί να χάνουν. Η Convonix ελπίζει να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να συνειδητοποιήσουν πώς αυτά τα δεδομένα είναι δυνατό να παρακολουθούνται μέσω εργαλείων παρακολούθησης website και να χρησιμοποιούνται αποτελεσματικά για να βοηθούν στη διαδικασία λήψης αποφάσεων.

 

«Η απόδοση επενδύσεων από το website θα αυξηθεί σημαντικά αν οι επιχειρήσεις αναλύουν την κυκλοφορία με περισσότερη λεπτομέρεια μέσω των web analytics» – Suchit Sikaria.

 

Η Convonix είναι η εξαιρετικής ποιότητας Εταιρεία Μάρκετινγκ Ίντερνετ της Ινδίας που προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ένα ευρύ φάσμα πελατών. Η Convonix είναι μέρος της βιομηχανίας τα τελευταία 8 χρόνια και έχει κάνει επιτυχείς εκστρατείες SEO, PPC, Social Media Marketing και Online Reputation Management για διάφορες επιχειρήσεις.