19 Απριλίου 2024

Ταχύτερες επιδόσεις για περισσότερες από 80 εφαρμογές Oracle BI και EPM.

Πάνω από 80 εφαρμογές διαχείρισης απόδοσης Oracle Hyperion και Oracle BI είναι σήμερα διαθέσιμες στους οργανισμούς και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με το Oracle Exalytics, χωρίς να απαιτούνται αλλαγές στις εφαρμογές. Σε αυτές περιλαμβάνονται:

 

Όλες οι γενικές και οι εξειδικευμένες ανά κλάδο εφαρμογές Oracle BI Applications, όπως Oracle Financial Analytics, Oracle Human Resources Analytics, Oracle Sales Analytics και Oracle Procurement and Spend Analytics, μεταξύ άλλων.

 

Oracle Hyperion Planning για σχεδιασμό και προβλέψεις με χρήση πιο αναλυτικών δεδομένων και με μεγαλύτερη επεκτασιμότητα για την υποστήριξη περισσότερων χρηστών, με μειωμένο χρόνο κύκλου σχεδιασμού και μεγαλύτερη ακρίβεια στο σχεδιασμό.

 

Το Oracle BI Foundation Suite περιλαμβάνει ενσωματωμένη υποστήριξη φορητών συσκευών για iPad και iPhone.  Ως τμήμα μιας λύσης Oracle Exalytics, οι λειτουργίες ανάλυσης εν κινήσει σε φορητές συσκευές επεκτείνονται για να υποστηρίξουν πολλές χιλιάδες ταυτόχρονους χρήστες, με διαδραστική αποκρισιμότητα.