14 Ιουλίου 2024

Προσθήκη μιας νέας πτυχής στην πλατφόρμα της Flurry

Η πλατφόρμα Flurry που σχετίζεται με τα mobile analytics προσθέτει μια νέα πτυχή σε αυτό που προσφέρει σήμερα. Αναγνωρίζοντας την επερχόμενη ανάπτυξη των κινητών Web εφαρμογών, η Flurry θα αρχίσει να εντοπίζει κινητές Web εφαρμογές HTML5 ξεκινώντας σήμερα με ένα πακέτο βήτα λογισμικού.

 

Η Flurry υποστηρίζει άλλες πέντε κινητές πλατφόρμες. Σε αυτές περιλαμβάνονται οι: BlackBerry, iOS, Android, Windows Phone και J2ME. Η Flurry σημειώνει μια πρόσφατη έρευνα από την Kony που αναφέρει ότι το 74% 500 εταιρειών στόχευαν σε κάποιον τύπο ενσωμάτωσης HTML5. Παρόλα αυτά, μόνο το 7% ανέφεραν ότι θα αντικαθιστούσαν τις υπάρχουσες εφαρμογές τους με HTML5. Σε ένα οικοσύστημα που χαρακτηρίζεται ολοένα και περισσότερο από την ποικιλομορφία, η Flurry υπόσχεται ότι μπορεί να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη.

 

Η Flurry χρησιμοποιείται τώρα από 60.000 χρήστες με 150.000 εφαρμογές στο δίκτυο εκδοτών της. Συνολικά, αυτό αντιστοιχεί περίπου στο 15% όλων των εφαρμογών που εκδίδονται στις διάφορες πλατφόρμες. Ο αντιπρόεδρος μάρκετινγκ της Flurry, Peter Farango, ανέφερε σε ένα email ότι η εταιρεία πιστεύει ότι τα analytics της συμπεριλαμβάνονται σε ένα στα τρία downloads από το Android Market, το Apple App Store, το Amazon Appstore, κτλ.

 

Η ανάπτυξη της Flurry απειλεί να επισκιάσει μερικούς από τους άλλους παίκτες όσον αφορά τα mobile analytics όπως η Kontagent, η Localytics και η Apsalar.