23 Σεπτεμβρίου 2023

Προσθήκη analytics από το Facebook στο Page Insights

Το Facebook σχεδιάζει να λανσάρει analytics που για πρώτη φορά θα δώσουν στους Page administrators ορατότητα όσον αφορά τις δραστηριότητες πραγματικού χρόνου στο site.

 

Η προσθήκη στο Pages Insights αναμένεται να λανσαριστεί τις επόμενες εβδομάδες, όπως ανέφερε ένας εκπρόσωπος της εταιρείας. Τα analytics θα είναι διαθέσιμα σε όλους τους Page administrators παγκοσμίως. Αυτοί οι διαχειριστές θα έχουν άμεση πρόσβαση σε αποτελέσματα πραγματικού χρόνου για το People Talking About This και Page post metrics συμπεριλαμβανομένου των Reach (Organic, Paid, Viral) και Engaged Users.

 

Το αποτέλεσμα για τους προμηθευτές, τα media outlets, τις δημόσιες προσωπικότητες και τους οργανισμούς είναι ότι τώρα μπορούν να δουν τι συμβαίνει στις Σελίδες τους και να παρέμβουν στο περιεχόμενο τους και τη διαφήμιση. Μπορούν, επίσης, να δουν αν μια θέση έχει χαμηλή απόδοση και, στην περίπτωση αυτή, να την αντικαταστήσουν.

 

Η εφαρμογή real-time Insights έρχεται αφότου το Facebook εξέτασε λεπτομερώς το Pages Insights τον Οκτώβριο με νέες μετρήσεις συμπεριλαμβανομένων των People Talking About This, Friends of Fans και Weekly Total Reach. Επιπλέον, το Facebook άρχισε να προσφέρει μια βαθύτερη βουτιά σε δεδομένα όσον αφορά συγκεκριμένα updates. Το Pages Insights δείχνει τώρα τα τελευταία 500 posts σας (αρχίζοντας από τον περασμένο Ιούλιο) και συνδυάζει τον συνολικό αριθμό χρηστών, το People Talking About it και την πιθανότητα μόλυνσης. Η τελευταία εφαρμογή μετράει το ποσοστό των χρηστών που έκαναν σχόλιο, αν και δε λαμβάνεται υπόψη το συναίσθημα.