8 Δεκεμβρίου 2023

Η EMC Παρουσιάζει το VSPEX Proven Infrastructure

Η EMC παρουσίασε το EMC VSPEX Proven Infrastructure – μια απλή, ευέλικτη και αποτελεσματική αρχιτεκτονική αναφοράς, η οποία αποτελείται από τα βραβευμένα συστήματα αποθήκευσης δεδομένων της EMC και λύσεις backup επόμενης γενιάς, μαζί με ότι καλύτερο υπάρχει από πλευράς virtualization, server, και τεχνολογιών δικτύωσης, από κορυφαίες εταιρείες, στρατηγικούς συμμάχους της EMC, όπως η Brocade, η Cisco, η Citrix, η Intel, η Microsoft, και η VMware.

 

Τα δεκατέσσερα αρχικά “πακέτα” (configurations) VSPEX αντιπροσωπεύουν διάφορα σενάρια εργασίας τα οποία καλύπτουν τις πιο δημοφιλείς περιπτώσεις μετακίνησης προς το cloud computing. Βασικός στόχος των σεναρίων (user cases) αυτών είναι να δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες να επιταχύνουν την ανάπτυξη ιδιωτικών clouds και να διαμορφώσουν κατάλληλα το περιβάλλον εργασίας των τελικών χρηστών. Οι πελάτες που θέλουν να εγκαταστήσουν ένα ιδιωτικό cloud μπορούν να επιλέξουν μεταξύ του VMware vSphere 5.0 ή του Microsoft Windows Hyper-V  με υποστήριξη 50-250 εικονικών servers, ενώ για το περιβάλλον εργασίας του τελικού χρήστη, υπάρχουν οι επιλογές είτε του VMware View, είτε του Citrix XenDesktop, τα οποία υποστηρίζουν από 50 έως 2000 εικονικά desktops. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο emc.com. Σύντομα, το VSPEX θα εμπλουτιστεί και με άλλα configurations, ανάλογα με τη ζήτηση που θα διαμορφωθεί από την πλευρά των εμπορικών συνεργατών της EMC.

 

Το VSPEX Proven Infrastructure διατίθεται τώρα από τους κατά τόπους Velocity™ partners της EMC. Για πρώτη φορά, οι συνεργάτες της EMC μπορούν να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητες σχεδιασμού που παρέχει η EMC, προκειμένου να προσφέρουν στους πελάτες τους την κατάλληλη λύση, βασισμένη στο VSPEX.  Επίσης, η EMC παρέχει στους συνεργάτες της πρόσβαση στα  VSPEX labs προκειμένου να τεστάρουν, να πιστοποιούν και να παρουσιάζουν νέες εφαρμογές και λύσεις VSPEX.