4 Ιουνίου 2023

Το site analytics του Pinterest δέχθηκε 36.000 εγγραφές μέσα σε μια εβδομάδα

Το invite-only site σας διευκολύνει να κρατάτε λογαριασμό όχι μόνο των «νέων καρφιτσωμάτων» και των likes που λαμβάνει ο λογαριασμός σας, αλλά παρέχει στους χρήστες του το επιπλέον πλεονέκτημά του να γνωρίζουν πόσα click-throughs λαμβάνει ο κάθε λογαριασμός. Το χαρακτηριστικό "Pinaltyics" της Pinerly παρέχει στους χρήστες την απαραίτητη εικόνα όσον αφορά αυτό στο οποίο ανταποκρίνονται οι χρήστες του Pinterest και αυτό στο οποίο απλά δεν ανταποκρίθηκαν.

 

Το site δέχθηκε 36.000 εγγραφές μέσα σε μια εβδομάδα από τη στιγμή που τέθηκε σε λειτουργία και τα 500 beta του στήριξαν περίπου 1.000 καμπάνιες.

 

Στο ίδιο το Pinterest, μπορείτε να δείτε με μια ματιά, πόσα «νέα καρφιτσώματα» και likes δέχθηκαν τα ήδη καρφιτσωμένα αντικείμενα σας. Το κύριο χαρακτηριστικό της Pinerly είναι ότι σας επιτρέπει να γνωρίζετε πόσοι άνθρωποι κάνουν στην πραγματικότητα κλικ στον σύνδεσμο για να βρούνε από πού προέρχεται η εικόνα. Αν χρησιμοποιείτε το Pinterest για να προσελκύσετε κόσμο στο website σας, αυτό είναι το ιδανικό χαρακτηριστικό.

 

Πέρα από το ότι σας δίνει μια εικόνα των click-throughs, η Pinerly παρουσιάζει όλες τις πληροφορίες analytics της σε ένα γράφημα, που διαιρείται ανάλογα με την ημερομηνία. Μπορείτε να βρείτε πόσα κλικ λάβατε, πόσα likes και πόσα «νέα καρφιτσώματα», με αποτέλεσμα να γνωρίζετε με ευκολία πόσοι από τους χρήστες του λογαριασμού σας ανταποκρίθηκαν.