1 Δεκεμβρίου 2023

Google Biz Chief: Πάνω από 10 εκατομμύρια Websites χρησιμοποιούν τώρα τα Google Analytics

Οι διαδικτυακές εφαρμογές της Google που βασίζονται στα cloud συνέχισαν να γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς, ιδίως όσον αφορά τυχαίους χρήστες και μικρής εμβέλειας επιχειρήσεις. Τα Google Analytics έχουν το προβάδισμα, χάρη στην ευκολία στη χρήση τους και τον υψηλού επιπέδου πίνακα οργάνων που διευκολύνει τον καθένα να προσδιορίσει την κυκλοφορία στα websites, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα προϊόντα κινητής τηλεφωνίας και να βυθιστεί στα ποσοστά που έχουν να κάνουν με καμπάνιες μάρκετινγκ, κτλ.

 

Σύμφωνα με το W3, ανάμεσα στους μεγάλους παίκτες analytics, τα Google Analytics κατέχουν περίπου το 82% της αγοράς και χρησιμοποιούνται από πάνω από το 55% των 10.000 μεγαλύτερων websites.

 

Την ίδια εποχή πέρυσι, η εταιρεία αποκάλυψε μια νέα όψη για τα Google Analytics, προσθέτοντας αγωγούς πολλαπλών καναλιών, πραγματικό χρόνο, οπτικοποίηση της ροής και αργότερα λάνσαρε και ένα προϊόν-δώρο. Συνέχισε να ενισχύει το σύνολο των χαρακτηριστικών της νωρίτερα αυτόν το μήνα, επιτρέποντας στους χρήστες να στέλνουν αναφορές analytics στους ίδιους ή σε άλλα μέλη της ομάδας της σειράς. Οι χρήστες μπορούν τώρα να προγραμματίσουν αυτές τις αναφορές σε τακτά χρονικά διαστήματα μέσω email ή να εξάγουν ένα PDF.