4 Ιουνίου 2023

Το QlikView προβλέπει ότι η Ισπανία έχει 25% πιθανότητες να κερδίσει το EURO 2012 ενώ η Ελλάδα 3,3%

Βάση της εφαρμογής Kick-It & Qlik-It, η Ισπανία έχει 25% πιθανότητες να κερδίσει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

To QlikView, ηγέτης στον χώρο του Business Discovery και πρωτοπόρος στο Business Intelligence (BI), βάζει σε εφαρμογή την τεχνολογία του για να αναλύσει τα δεδομένα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Με την δωρεάν εφαρμογή Kick-it & Qlik-It, οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε όλα τα ιστορικά δεδομένα των συμμετεχόντων χωρών και παιχτών και τους δίνετε η δυνατότητα να προβλέψουν τα τελικά αποτελέσματα. Βάση αυτών των δεδομένων, οι 3 πρώτες χώρες που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν το EURO 2012 είναι η Ισπανία (25.2%), η Γερμανία (17.4%) και η Ολλανδία (12.6%). Η Ελλάδα λαμβάνει 3,3% ποσοστό επιτυχίας ενώ η Ιρλανδία και η Πολωνία συγκεντρώνουν μικρό ποσοστό στο να το κερδίσουν (1,4% και 1,6% αντίστοιχα).

 

Με μόνο λίγα κλικ, τη εφαρμογή Kick-It & Qlik-It, δίνει πρόσβαση σε κάθε είδους πληροφορία σχετικά με τις ποδοσφαιρικές ομάδες που συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Οι οπαδοί του ποδοσφαίρου μπορούν μόνο με ένα κλικ να δουν ιστορικά δεδομένα πενήντα (50) χρόνων, να τα αναλύσουν και να απαντήσουν σε κουίζ. Επιπλέον πληροφορίες που μπορούν να βρεθούν στην εφαρμογή είναι:

 

• Ο συσχετισμός του ύψους ενός παίχτη με τον αριθμό των γκολ που θα βάλει με κεφαλιά
• Ποια θέση λαμβάνει τις περισσότερες κίτρινες κάρτες
• Σε ποιο λεπτό του παιχνιδιού μπαίνουν συνήθως τα γκολ
• Ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι και ποιοι οι μικρότεροι παίχτες στο τουρνουά
• Πόσα πέναλτι δόθηκαν μέχρι τώρα στις διοργανώσεις και ποιος παίχτης κέρδισε τα περισσότερα

Για την εφαρμογή Kick-It & Qlik-It πληροφορίες έδωσε η Infostrada Sports και μπορείτε με ένα διασκεδαστικό τρόπο να την χρησιμοποιήσετε ΔΩΡΕΑΝ από το: Kick-it & Qlik-it