19 Ιουλίου 2024

Το QlikView πηγαίνει για χρυσό μαζί με την εφαρμογή των Παγκόσμιων Αγώνων

Το QlikView για να γιορτάσει τους επερχόμενους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το καλοκαίρι στο Λονδίνο, δημιούργησε τη δική του εφαρμογή.

 

Με την εφαρμογή QlikView Global Games, μπορείτε τώρα να αναλύσετε τα στατιστικά, τα γεγονότα και τις τάσεις των αγώνων. Επίσης σας επιτρέπει να οπτικοποιήσετε και να συγκρίνετε τα δεδομένα των παιχνιδιών ανά αθλητές, αγώνες, χώρες κλπ. Η πληροφορία ξεκινά από τους πρώτους Παγκόσμιους αγώνες έως και σήμερα.

 

Χρησιμοποιήστε τώρα την εφαρμογή και λάβετε απαντήσεις όπως:

 

• Ποιος είναι ο ιδανικός συνδυασμός μεγέθους και εμπειρίας ενός αθλητή ώστε να του δώσει τις καλύτερες πιθανότητες διεκδίκησης χρυσού μεταλλίου;
• Ποιο αγώνισμα έχει τους νεώτερους ή του μεγαλύτερους σε ηλικία αθλητές;
• Ποιος είναι ο κοντύτερος, ο ψηλότερος, ο ελαφρύτερος ή ο βαρύτερος αθλητής;
• Είναι αλήθεια ότι οι πιο ανεπτυγμένες χώρες κερδίζουν περισσότερα μετάλλια;

 

Ο κ. Στέφανος Τσολακίδης, Business Development Manager της QlikView Hellas δήλωσε «Το Business Discovery είναι η νέα προσέγγιση στην άμεση λήψη σημαντικών αποφάσεων από τα στελέχη των επιχειρήσεων βασιζόμενοι στα εταιρικά δεδομένα. Η εφαρμογή QlikView Global Games παρέχει έναν διασκεδαστικό τρόπο σε κάποιον ν’ αναζητά πληροφορίες ανάμεσα στον όγκο των δεδομένων που έχουν δημιουργηθεί από τους προηγούμενους Παγκόσμιους Αγώνες ανακαλύπτοντας κρυμμένες τάσεις και συσχετισμούς».

 

Χρησιμοποίησε τώρα την εφαρμογή και από το iPhone, iPad ή συσκευές που υποστηρίζουν Android.