19 Ιουλίου 2024

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ QLIKVIEW HELLAS ΜΕ ΤΗΝ DATAMED A.E.

H QlikView Hellas, αποκλειστική αντιπρόσωπος σε Ελλάδα και Κύπρο του λογισμικού QlikView, ανακοίνωσε τη νέα της συνεργασία με την Datamed Systems Integration & Consulting Services A.E.

 

Η Datamed A.E. δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη και προώθηση στην Ελληνική και Διεθνή αγορά προϊόντων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών για τον τομέα υγείας, πρόνοιας και κοινωνικών ασφαλίσεων. Στρατηγικός της στόχος αποτελεί η αξιοποίηση των δυνατοτήτων της τεχνολογίας, προκειμένου να αναβαθμιστεί το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών στον τομέα της Υγείας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

 

Αποτελεί σήμερα την κορυφαία εταιρεία Ιατρικής Πληροφορικής στην Ελλάδα και Κύπρο, με εγκατεστημένα προϊόντα και λύσεις σε περισσότερους από 50 φορείς παροχής υπηρεσιών υγείας και κοινωνικής ασφάλισης. Έχει αναλάβει και ολοκληρώσει με επιτυχία τα σημαντικότερα ίσως έργα Ιατρικής Πληροφορικής στην Ελλάδα και Κύπρο.

 

O κ. Αντώνης Μπιλλήρης, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Έργων και Υπηρεσιών της Datamed δήλωσε «Η συνεργασία με την QlikView Hellas μας ανοίγει το δρόμο σε νέες ευκαιρίες και τάσεις τις αγοράς και μας δίνει τη δυνατότητα να επεκτείνουμε περαιτέρω τη δυναμική μας παρουσία στην αγορά της υγείας και κοινωνικής ασφάλισης. Η πλατφόρμα QlikView θα καλύψει ένα μεγάλο κενό της αγοράς και θα αποτελέσει το χρήσιμο εργαλείο για τις Διοικήσεις των Φορέων Παροχής Υπηρεσιών Υγείας για άσκηση επιχειρησιακής διοίκησης και λήψη αποφάσεων. Μέσω της πλατφόρμας QlikView θα είναι εφικτή η επεξεργασία και αξιοποίηση του πληροφοριακού πλούτου των πληροφοριακών συστημάτων για την παροχή επιχειρησιακής πληροφορίας, για χάραξη – στόχευση - παρακολούθηση – αποτίμηση επιχειρησιακών πλάνων. Έτσι, η σωστή αξιοποίηση του QlikView, σε διασύνδεση με τα προϊόντα της εταιρίας μας (HIS, LIS,ERP,RIS-PACS) θα βοηθήσει τους πελάτες μας στην επίτευξη του πολυπόθητου στόχου του περιορισμού της σπατάλης και της μείωσης του σχετικού κόστους που επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό, τα ασφαλιστικά ταμεία και όλους τους πολίτες, καθώς επίσης και στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών”.

 

Από την πλευρά της QlikView Hellas, o κ. Θεόδωρος Καπέλιος, Country Manager χαιρέτησε την συνεργασία λέγοντας «Γνωρίζοντας την ποιότητα δουλειάς της Datamed, την καλωσορίζουμε με μεγάλη χαρά στους συνεργάτες μας. Η εξειδίκευσή της στον χώρο της υγείας θα δώσει τη δυνατότητα στο QlikView να αναδείξει την ικανότητα αξιοποίησης πολλαπλών βάσεων δεδομένων, την εξαιρετική ικανότητα ανάλυσης και την ευχρηστία του και σε αυτόν τον κλάδο».