29 Σεπτεμβρίου 2023

Νέο πακέτο προγραμμάτων για το Oracle Cloud

Η Oracle παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο νέο πακέτο προγραμμάτων συνεργατών για το Oracle Cloud και πόρων που θα βοηθήσουν τους συνεργάτες να μειώσουν το χρόνο διάθεσης στην αγορά χάρη σε νέες υπηρεσίες και λύσεις βασισμένες στο cloud και να δώσουν περισσότερη αξία στους πελάτες τους.

 

Τα νέα παρεχόμενα προγράμματα του Oracle PartnerNetwork για το Cloud περιλαμβάνουν τα Oracle Cloud Referral Program, Oracle Cloud Specialization με RapidStart και Oracle Cloud Builder Specializations, Oracle Cloud Resale Program και Oracle Platform Services για Ανεξάρτητους Προμηθευτές Λογισμικού (ISV).

 

Η Oracle βοηθάει τους συνεργάτες της να καλύψουν τη ζήτηση των πελατών τους για λύσεις που περιλαμβάνουν δημόσια, ιδιωτικά και υβριδικά περιβάλλοντα cloud. Η ολοκληρωμένη σειρά των πέντε νέων προγραμμάτων Cloud για Συνεργάτες της Oracle δίνει στους συνεργάτες επιλογές όσον αφορά στον τρόπο με τον οποίο θέλουν να εξελίξουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες στο cloud. Η Oracle έχει το κατάλληλο πρόγραμμα cloud για οποιονδήποτε συνεργάτη, είτε αυτός δραστηριοποιείται στη δημιουργία ιδιωτικών cloud, παρέχει υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, μεταπωλεί λύσεις Oracle Cloud ή αναπτύσσει νέες εφαρμογές cloud, ώστε να μπορεί κάθε συνεργάτης να δημιουργήσει περισσότερες επιχειρηματικές ευκαιρίες και να δώσει αυξημένη αξία στους πελάτες του.

 

 

 

Oracle PartnerNetwork (OPN)

Oracle Cloud

Oracle Cloud Knowledge Zone

Oracle PartnerNetwork Exchange

Oracle OpenWorld 2012

 

Συνδεθείτε με την κοινότητα των Συνεργατών της Oracle: OPN στο Twitter, OPN στο Facebook, OPN στο LinkedIn και OPN στο YouTube.