19 Ιουλίου 2024

Η EMC Greenplum και τα Alpine Data Labs συνεργάζονται για να θέσουν τα predictive analytics δεδομένων μεγάλου όγκου στη διάθεση του κοινού

Τα Alpine Data Labs συνεργάζονται με την EMC Greenplum με στόχο να προσφέρουν διαλειτουργικά predictive analytics για δεδομένα μεγάλου όγκου «μέσα σε ένα κουτί».

 

Τι περιέχει το κουτί; Τη σειρά προϊόντων των Alpine Data Labs: το Alpine Miner και το Alpine Illuminator, που ενσωματώνονται πλήρως στο προϊόν Massively Parallel Processing Database της EMC Greenplum, το EMC Greenplum Chorus, το EMC Greenplum HD (Enterprise Ready Apache Hadoop) και το EMC Greenplum Data Computing Appliance (DCA). Το συνδυασμένο προϊόν είναι η πρώτη λύση εντός βάσης δεδομένων για τα analytics δεδομένων μεγάλου όγκου και υπόσχεται να διευκολύνει την ανάπτυξη και να επιταχύνει το χρόνο όσον αφορά την αξία, καθιστώντας ικανούς τους οργανισμούς να ανακαλύψουν μια εις βάθος διορατικότητα στα μεγάλου όγκου δεδομένα τους.

 

Μέχρι τώρα, πολλοί οργανισμοί που δοκίμασαν το πρότζεκτ δεδομένων μεγάλου όγκου σπατάλησαν μήνες (ή και περισσότερο) προτού οι επιστήμονες και οι αναλυτές δεδομένων τους να μπορέσουν να αρχίσουν να παράγουν αποτελέσματα.