20 Μαρτίου 2023

Η Heatma.ps, μια υπηρεσία με touch screen analytics για οθόνες επαφής, συγκεντρώνει $400.000 για να εξελίξει την beta version

Η πολωνική νεοπαγής εταιρεία Heatma.ps συγκέντρωσε $400.000 σε χρηματοδότηση (seed funding) για να αναβαθμίσει την έκδοση beta της υπηρεσίας analytics της που βασίζεται στην αίσθηση αφής.

 

Η εταιρεία βοηθάει τους δημιουργούς εφαρμογών να βλέπουν το πώς οι χρήστες δουλεύουν με τα προϊόντα τους δημιουργώντας χάρτες που δείχνουν πού αγγίζονται οι οθόνες και πότε. Εφοδιασμένοι με αυτού του είδους τις πληροφορίες, οι δημιουργοί εφαρμογών και οι σχεδιαστές μπορούν να δουλεύουν πάνω σε τρόπους για να κάνουν τις εμπειρίες χρηστών πιο διορατικές καθώς, επίσης και να βλέπουν ποια χαρακτηριστικά χρησιμοποιούν οι χρήστες πιο συχνά.

 

Η Heatma.ps είναι επί του παρόντος διαθέσιμη μόνο για δημιουργούς εφαρμογών iOS.

 

Αυτού του είδους η λεπτομέρεια μπορεί να είναι πολύ σημαντική για να κάνει μια εφαρμογή πραγματικά εύχρηστη και αποδοτική. Πάνω από 100 εφαρμογές χρησιμοποιούν ήδη αυτήν την υπηρεσία στην beta έκδοσή του, συμπεριλαμβανομένων αυτών που έχουν να κάνουν με ταξίδια, παιχνίδια, m-commerce, παραγωγικότητα, διασκέδαση και εκπαίδευση.