4 Ιουνίου 2023

Security Analytics Webinar: Τα Big Data Μεταμορφώνουν την Ασφάλεια (30/1/2013 – 16:00)

H RSA, το τμήμα ασφάλειας της EMC® Corporation (NYSE:EMC) σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην πρωτοποριακή ψηφιακή εκδήλωση που θα διοργανώσει στις 30 Ιανουαρίου, στις 16:00 μμ. ώρα Ελλάδος. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πώς η λύση Security Analytics της RSA με βάση τα Big Data παρέχει την ταχύτητα, τη διορατικότητα και τις πληροφορίες που χρειάζεται να λάβει κάποιος υπ’ όψιν με σκοπό να προστατευτεί αποτελεσματικά από τις προηγμένες απειλές του διαδικτύου. Παρακολουθήστε τη κεντρική ομιλία, συζητήστε με εξειδικευμένους τεχνικούς και γνωρίστε τους χορηγούς μας.

 

Ο Art Coviello, Εκτελεστικός Πρόεδρος της RSA και ο Amit Yoran, Ανώτερος Αντιπρόεδρος της RSA, θα μιλήσουν για θέματα τα οποία κάθε υπεύθυνος ασφάλειας οφείλει να γνωρίζει. Ο Art Coviello θα αναλύσει τη σημασία των Security Analytics που προκύπτουν με τη χρήση των Big Data στο νέο μοντέλο ασφάλειας. Ο Amit Yoran θα εστιάσει στην ανάγκη δημιουργίας εξελιγμένων κέντρων επιχειρήσεων ασφάλειας, ανάγκη η οποία αρχίζει να γίνεται επιτακτική για κάθε οργανισμό καθώς και στις λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο που λειτουργούν τα Security Analytics.

 

Σε μια εποχή στην οποία οι ομάδες ασφάλειας οφείλουν να γνωρίζουν κυριολεκτικά τα πάντα αναφορικά με τις υποδομές τους, η εκδήλωση Security Analytics της RSA θα σας δώσει τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για το πώς τα Big Data μεταμορφώνουν την ασφάλεια και πώς η ομάδα σας μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες αποτελεσματικότερα προκειμένου να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά από τους εισβολείς.

 

Για να συμμετάσχετε στην ψηφιακή μας εκδήλωση, δηλώστε συμμετοχή στην ιστοσελίδα:
http://rsa.im/VIOrst