1 Οκτωβρίου 2023

Νέα διάκριση για την TARGIT στη CeBIT

Η λύση ΤΑRGIT Business Intelligence Suite βραβεύτηκε ως η πλέον καινοτόμα λύση IT στη CeBIT, τη μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας στον κόσμο.

 

Η κριτική επιτροπή, που αποτελείται από περισσότερους από 100 καθηγητές, επιστήμονες, εμπειρογνώμονες του κλάδου και δημοσιογράφους, βράβευσε το TARGIT BI Suite με τα ακόλουθα κριτήρια: Καινοτομία, προστιθέμενη αξία και χρηστικότητα εφαρμογής σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις (έως και 1.000 εργαζόμενοι).

 

Ο CTO της TARGIT Δρ. Morten Middelfart δηλώνει: "Η διάκρισή μας στη CeBIT για δύο συναπτά έτη είναι απλά ένα καταπληκτικό γεγονός. Είναι πραγματικά μεγάλη μας τιμή να βραβεύεται η τεχνολογία της TARGIT από μια εξαίρετη επιτροπή της επιχειρησιακής και ακαδημαϊκής κοινότητας.

 

Το βραβείο, INNOVATIONSPREIS-IT 2013, παραδίδεται από την "Initiative Mittelstand" σε 40 κατηγορίες και περισσότερες από 4,900 εταιρείες δηλώνουν υποψηφιότητα ετησίως. Η "Initiative Mittelstand" στηρίζει τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις ως ένας ισχυρός εταίρος που τους βοηθάει να λαμβάνουν τις σωστές αποφάσεις βάσει της στρατηγικής ΙΤ που εφαρμόζουν.