8 Δεκεμβρίου 2023

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ QlikView Hellas ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ERGOLOGIC AEBE

H QlikView Hellas, αντιπρόσωπος σε Ελλάδα και Κύπρο του λογισμικού QlikView ανακοίνωσε τη νέα της συνεργασία με την εταιρεία ERGOLOGIC AEBE.

 

Η ERGOLOGIC AEBE με ηγετική παρουσία στο χώρο της Πληροφορικής από το 1999, αποτελεί μία δυναμική και συνεχώς εξελισσόμενη εταιρεία η οποία προτείνει συνεχώς τις πλέον αποτελεσματικές λύσεις (υιοθετώντας στρατηγικές συνεργασίες), συνεισφέροντας με αυτό τον τρόπο στην αναπροσαρμογή και εξέλιξη των επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας.

 

H ERGOLOGIC AEBE διατηρεί στο πελατολόγιό της, ισχυρά ονόματα σε όλους τους κλάδους δραστηριότητας της Ελληνικής αγοράς όπως: Όμιλος Εταιρειών BOSCH, FOLLI FOLLIE AE, Όμιλος Εταιρειών ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ, SPACE HELLAS AE, NUMIL HELLAS ΑΕ, ΒΕΝΕΤΗΣ ΑΒΕΕΤ, ATLAS TAPES AE, ΛΑΡΣΙΝΟΣ ΑΕ, TELEMARKETING AE, Χ&Ν ΝΑΤΣΑΚΑΚΟΣ ΑΕΒΕ - VIOSPIRAL, M&M TRANSPORT & LOGISTICS SERVICES AE, COMPUPRESS AE, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ – HELESI AE, ΟΠΤΙΜΑ ΑΕ, CAVINO AE, ΑΒΙΓΑΛ AE, ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΒΕΕ, GENEPHARM AE, ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΗΛΙΟΣ ΑΒΕΕ, ΔΟΥΡΟΣ ΑΕ, ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΑΕ, ΖΟΥΡΑΣ ΦΑΡΜ AE, ΓΕΩΡΓΙΚΟΣ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΑΡΤΑΣ κ.α.

 

O κ. Κώστας Παπαδόπουλος, CEO της ERGOLOGIC AEBE δήλωσε «Προσβλέπουμε με μεγάλη αισιοδοξία στην συνεργασία μας με την QlikView, αφού αξιολογούμε την πλατφόρμα εφαρμογών της ως την πλέον ευέλικτη και κατάλληλη για να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες εταιρική πληροφόρησης. Μέσω του QlikView, ετοιμάζουμε καινοτόμες και υψηλού επιπέδου λύσεις, αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία από το εξαιρετικά απαιτητικό πελατολόγιο μας. Η προστιθέμενη αξία της συνεργασίας της Ergologic με την QlikView Hellas, θα αποδειχθεί καταλυτικός παράγοντας επιτυχίας, αποφέροντας σημαντικά οφέλη τόσο για την Ergologic, όσο και για τους πελάτες της, αφού το ROI των λύσεων μέσω του QlikView, παραμένει ένα από τα ταχύτερα διεθνώς».

 

Από την πλευρά της QlikView Hellas, o κ. Θεόδωρος Καπέλιος, Country Manager δήλωσε «Η QlikView Hellas έχει κερδίσει μία θέση μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών της αγοράς χάρη στην αποτελεσματικότητα του λογισμικού που διαθέτει στις επιχειρήσεις. Το μεγαλύτερο μερίδιο της επιτυχίας, οφείλεται στους συνεργάτες μας. Είμαι λοιπόν στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω την ERGOLOGIC στην οικογένεια του QlikView. Είμαι σίγουρος ότι χάρις στην πολύχρονη εμπειρία της, θα συμβάλει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων μας».