8 Δεκεμβρίου 2023

Driving Commercial Energy Efficiency with Analytics Webinar – 19:00, 27/3/2013

Το δωρεάν webinar θα λάβει μέρος την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013 στις 19:00 και θα αναλυθεί η χρήση των analytics στην ενεργειακή απόδοση των κτηρίων.

 

Τον τελευταίο καιρό υπάρχει έντονη δραστηριότητα σε επενδύσεις και υπηρεσίες ενεργειακής απόδοσης κτηρίων όπου ο ρυθμός αυτός αυξάνεται ετησίως κατά 25% και άνω. Όμως, γίνεται όλο και πιο δύσκολο να δημιουργηθούν νέα projects και να επιτευχθούν οι στόχοι με αποτέλεσμα τα projects από τις κινήσεις προσέγγισης μαζικού κοινού να μετακινούνται σε στρατηγικές κινήσεις που βασίζονται σε analytics για να προσεγγίσουν το στοχευόμενο κοινό για το ανάλογο project.

 

Στο πάνελ θα συμμετέχουν ειδικοί από τις εταιρείες Con Edison, PECI, The Brattle Group, και Retroficiency όπου θα συζητήσουν :

 

  • Οι κατηγορίες και τα πλεονεκτήματα των εμπορικών (commercial) analytics στον χώρο της ενέργειας.
  • Στρατηγικές analytics για διάφορες κατηγορίες πελατών.
  • Σκέψεις και ιδέες πάνω στην ανάπτυξη λύσεων όπως είναι για παράδειγμα η πρόσβαση στα δεδομένα, το πλαίσιο των προγραμμάτων και τα ρυθμιστικά θέματα

 

Οι συμμετέχοντες του πάνελ είναι ο Colin Smart, section manager, commercial customer solutions της Con Edison, ο Joseph B. Wharton, principal του The Brattle Group, η Hannah Kramer, director, engineering της PECI και αυτός που θα συντονίζει τη συζήτηση είναι ο Richard Huntley, αντιπρόεδρος της Retroficiency.

 

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να δηλώσετε συμμετοχή επισκεφθείτε τη σελίδα της Retroficiency : Driving Commercial Energy Efficiency with Analytics Webinar

 

Σημείωση: Η συμμετοχή είναι δωρεάν αλλά οι θέσεις είναι περιορισμένες.