4 Ιουνίου 2023

Η SAS Ελλάδας στη Νο 1 θέση με τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα το 2013!

Μια εξαιρετική διάκριση κατέκτησε η SAS Ελλάδας, η οποία πλέον βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των εταιρειών με τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα στη χώρα μας. Συγκεκριμένα, η ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο του λογισμικού και των υπηρεσιών Business Analytics κατετάγη στην 1η θέση στην ετήσια λίστα µε τις "Εταιρείες με τα Καλύτερα Εργασιακά Περιβάλλοντα στην Ελλάδα για το 2013" της εταιρείας ερευνών, συμβουλευτικών υπηρεσιών και εκπαίδευσης Great Place to Work Institute Hellas, μεταξύ των εταιρειών που απασχολούν από 20 έως 49 εργαζόμενους.

 

Να σημειώσουμε ότι η φετινή διάκριση αποτελεί συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς, όπου η SAS Ελλάδας εισήλθε για πρώτη φορά στη λίστα των εταιρειών με τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα στην Ελλάδα, κατακτώντας τη 2η θέση.

 

H νέα διάκριση της SAS Ελλάδας αποτελεί συνέχεια ανάλογων διακρίσεων της SAS σε παγκόσμιο επίπεδο. Συγκεκριμένα, η εταιρεία, επί σειρά ετών κατατάσσεται στις κορυφαίες θέσεις της λίστας των εταιρειών με τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα, τόσο στις ΗΠΑ όπου εδρεύουν τα κεντρικά γραφεία της, όσο και σε πολλές άλλες χώρες στις οποίες διαθέτει παρουσία με τοπικά γραφεία.

 

Σχολιάζοντας τη σημαντική αυτή διάκριση, ο Νίκος Πέππας, Γενικός Διευθυντής της SAS Ελλάδας, Κύπρου και Βουλγαρίας, δήλωσε: "Η συγκεκριμένη διάκριση μας καθιστά ιδιαίτερα υπερήφανους, καθώς μέσα σε μόλις δύο χρόνια κατορθώσαμε να συγκαταλεγόμαστε και σε εθνικό επίπεδο στις εταιρείες με τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα. Το 2012 καταφέραμε να κατακτήσουμε τη δεύτερη θέση και φέτος καταξιωθήκαμε στη Νο 1 θέση, επίτευξη για την οποία κρίσιμη υπήρξε η ανταπόκριση των εργαζομένων που άγγιξε το 100%.

 

Θα ήθελα, επιπλέον, να τονίσω ότι παρά την συνεχιζόμενη οικονομική κρίση, στη SAS Ελλάδας όχι μόνο δεν προχωρήσαμε σε περικοπές, αλλά συνεχίσαμε να επενδύουμε στο σημαντικότερο κεφάλαιο της εταιρείας μας που είναι οι άνθρωποι, προχωρώντας σε νέες προσλήψεις. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτό θα συμβάλλει αποφασιστικά στο στόχο μας να διατηρήσουμε και να επαυξήσουμε τους αναπτυξιακούς ρυθμούς που γνωρίζει η εταιρεία τα τελευταία χρόνια, αλλά και την πεποίθηση ότι μέσω των προτάσεων που ήδη έχουμε καταθέσει για τον τεχνολογικό εκσυγχρονισμό της εθνικής οικονομίας και διοίκησης θα συνεισφέρουμε στην τροχιά εξόδου από την οικονομική αβεβαιότητα και αστάθεια τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα. Για τους παραπάνω λόγους, και το 2013 συνεχίζουμε την επένδυσή μας στη βαθιά ικανοποίηση των εργαζομένων μας που αποτελούν τον κινητήριο μοχλό της επιτυχίας μας."