8 Δεκεμβρίου 2023

Η SAP Hellas διοργανώνει την εκδήλωση ‘Your Cloud. Your Way’

Τη δυνατότητα να ενημερωθούν σχετικά με τις εξελίξεις και την εφαρμογή της καινοτομίας στην περιοχή του cloud computing προσφέρει η SAP στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών, στο πλαίσιο της εκδήλωσης ‘Your Cloud. Your Way’, που θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο The HUB Εvents, την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου

στις 09:00 π.μ.

 

Η εκδήλωση απευθύνεται σε στελέχη εταιριών και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που επιθυμούν να αξιοποιήσουν τα οφέλη των νέων τεχνολογιών για να βελτιώσουν τη λειτουργία της επιχείρησής τους, χωρίς ρίσκο και με μικρότερο κόστος.

Στην ολομέλεια της εκδήλωσης, οι Carlos Diaz, Innovation Director South Europe, SAP και Romain Picard, HANA Enterprise Cloud – Global GTM Director, SAP θα μιλήσουν για θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη και την υλοποίηση συνολικής στρατηγικής στο cloud. Πιο συγκεκριμένα, θα παρουσιαστεί το πως μεταφέρεται στο cloud όλη η δυναμική της real time πλατφόρμας SAP HANA και πως, σε συνδυασμό με την εξ ορισμού ευελιξία που προσφέρει το cloud computing, γίνεται το θεμέλιο για την ανάπτυξη όλου του φάσματος των επιχειρησιακών δραστηριοτήτων και λειτουργιών στο cloud.

Στη συνέχεια της εκδήλωσης, θα παρουσιαστεί, μέσα από τρεις παράλληλες συνεδρίες, το εύρος των επιχειρησιακών λειτουργιών που καλύπτουν οι λύσεις της SAP στο cloud. Οι παράλληλες αυτές συνεδρίες θα καλύψουν τις εξής θεματικές: SAP Cloud for Customers, SAP Cloud for People, SAP Cloud for Suppliers. Προκειμένου να παρουσιαστεί επιτυχώς στους συμμετέχοντες της εκδήλωσης το πώς η SAP κατάφερε να αξιοποιήσει την καινοτομία για να βελτιώσει τη λειτουργία των οργανισμών, θα παρουσιαστούν επιτυχημένες εγκαταστάσεις cloud σε ελληνικές επιχειρήσεις, για κάθε μία από τις παραπάνω θεματικές.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης και περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ : http://www.sap.com/greece/about/events/2013-sap-cloud-day/index.epx