14 Ιουλίου 2024

Στις 31 Οκτωβρίου το Oracle Day 2013 : Converge.Connect. Empower the Modern Enterprise

Οι εκδηλώσεις Oracle Day παρουσιάζουν μια σειρά από ιστορίες καινοτομίας σε διάφορους κλάδους, χώρες και οργανισμούς, με τη θεματολογία τους να εστιάζεται στα πραγματικά αποτελέσματα των επιχειρήσεων.

Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για το πώς οι επιχειρήσεις μπορούν να αξιοποιήσουν τις cloud, mobile, social, analytics και big data τεχνολογίες, καθώς και το Internet of Things — έναν κόσμο αισθητήρων που διαμοιράζουν δεδομένα μεταξύ τους και με τα data centers για να αποκαλύψουν άγνωστα μυστικά.


Σε συνέχεια του επιτυχημένου Oracle OpenWorld 2013 (22-26 Σεπτεμβρίου 2013, Σαν Φρανσίσκο), η Oracle διοργανώνει μια σειρά εκδηλώσεων για την ευρεία παρουσίαση των καινοτομιών που παρουσιάστηκαν στην Καλιφόρνια.

Οι εκδηλώσεις Oracle Day, με τον τίτλο “Converge. Connect.  Empower the Modern Enterprise”, θα διοργανωθούν σε περισσότερες από 30 πόλεις της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (ΕΜΕΑ), ως μέρος της διεθνούς σειράς εκδηλώσεων.

Κάθε εκδήλωση θα αποτελεί ένα δυναμικό συνδυασμό επιχειρησιακών και τεχνολογικών παράλληλων συνεδριών, με έναν κοινό στόχο: να διαπιστώσουν οι υπάρχοντες και μελλοντικοί πελάτες της Oracle πώς η δύναμη της απλούστευσης μπορεί να μετατρέψει το IT σε μια δύναμη που ενισχύει την επιχειρηματική καινοτομία.

Το Oracle Day θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013, στο ξενοδοχείο Intercontinental. Κορυφαία στελέχη της Oracle από την Ευρώπη και την Ελλάδα στην πρωινή ολομέλεια και στις 3 παράλληλες συνεδρίες θα καλύψουν τις εξής θεματικές:

o Ενδυναμώνοντας τη σύγχρονη επιχείρηση

o Big data εν δράσει

o Cloud computing

o «Κινητοποιώντας» την επιχείρηση

o Το σύγχρονο data centre

Για πληροφορίες και δωρεάν εγγραφές επισκεφθείτε το oracle.com/oracleday ή επικοινωνήστε με την κα. Ε.Διαμαντή (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 210 6789200)

Χορηγοί εκδήλωσης: Platinum: Intel, Gold: Cognity, Intrasoft International, MedNet International,  Silver: NetU, PCS, Uni Systems, Bronze: Pansystems, PWC, SingularLogic, Softecon Enterprise

Χορηγοί επικοινωνίας: Appgaraz.gr, Biztech.gr, Businessanalytics.gr, Com.Business, Com.Today, EMEA.gr, Επιχειρώ, ICTPlus.gr, Infocom, IT Daily, IT Security Professional, Κέρδος, NetFax, NetWeek, Supply Chain & Logistics, Tech Channel Partner