8 Δεκεμβρίου 2023

SAP Database & Technology Day: “Redefine Data Management” στις 17 Οκτωβρίου

Η SAP, με τον εξειδικευμένο συνεργάτη της Relational, διοργανώνουν την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου το  Database & Technology Day «Redefine Data Management”.

 

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση και η εκπαίδευση του κοινού του χώρου της τεχνολογίας για το πώς οι σημερινοί οργανισμοί θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στη διαχείριση των δεδομένων, μέσα από την ανασυγκρότηση των τεχνολογικών τους υποδομών.

 

Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο «The Hub Events», ο Patrick Beck από την SAP θα αναπτύξει την ομιλία του με θέμα «A Vision for Seamless Data Management for the Real Time Enterprise». Με κύριο άξονα την προστασία των επενδύσεων που έχουν ήδη γίνει και την αποφυγή οποιασδήποτε δυσλειτουργίας στην επιχειρησιακή δραστηριότητα, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ακούσει για το SAP Real Time Data Platform και για μια πληθώρα από διαθέσιμες λειτουργικότητες, που οδηγούν τις επιχειρήσεις σε αποτελεσματική διαχείριση των δεδομένων. Θα ακολουθήσουν οι παρουσιάσεις των Christian Blumhoff, Senior Director GCOE Analytics for Big Data, SAP με θέμα  “Analytics of Big Data” και του Mark Mitchell, Director of Global Solutions & Center of Excellence, SAP με θέμα “Complete and Accurate Data for the Real-Time Enteprise”.

 

Μέσα από το μήνυμα της συνολικής αναθεώρησης του τρόπου που οι σημερινοί οργανισμοί  αντιμετωπίζουν τα δεδομένα, η εκδήλωση θα παρέχει στους συμμετέχοντες τις απαραίτητες γνώσεις σχετικά με:

Την ενοποίηση όλων των δεδομένων σε ένα ευρύτερο συνολικό και απλοποιημένο πλαίσιο.

Την παροχή πρόσβασης σε ακριβείς πληροφορίες σε οποιαδήποτε εφαρμογή ή χρήστη οπουδήποτε.

Την ανάλυση δεδομένων οποιουδήποτε όγκου και είδους, δομημένα ή αδόμητα, analytical ή transactional.

Τον εμπλουτισμό των επιχειρησιακών διαδικασιών με σχεδόν μηδενική καθυστέρηση για την αποτελεσματική λήψη αποφάσεων σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Την αναζωογόνηση των εγκατεστημένων εφαρμογών και την πλήρη αξιοποίηση των νέων.

Τη μείωση του συνολικού κόστους ιδιοκτησίας.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε CIO's, Senior IT decision makers, IT Managers, Enterprise and technical architects, data quality και database managers / administrators.

 

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης διαμορφώνεται ως εξής:

09:00 Προσέλευση – Εγγραφές

09:30 The Real Time Data Platform: A Vision for Seamless Data Management for the Real-Time Enterprise - Patrick Bech, SAP HANA & Big Data Centre of Excellence, SAP

10:00 Analytics at the speed of business - Christian Blumhoff, Senior Director GCOE Analytics for Big Data, SAP

10:30 Complete and Accurate Data for the Real-Time Enteprise - Mark Mitchell, Director of Global Solutions & Center of Excellence, IM, SAP

11:00 Διάλειμμα

11:15 Παραγωγικότητα και SAP Sybase IQ, ο μόνος εύκολος τρόπος για την αύξηση της αξίας της επιχείρησης σε δύσκολους καιρούς - Γεώργιος Βουτυράς, Διευθυντής Οργάνωσης & Πληροφορικής,  METRO AEBE

11:45 Generating Value from Unstructured Data - Patrick Bech, SAP HANA & Big Data Centre of Excellence, SAP

12:15 Αξιοποιώντας τα δεδομένα με διορατικότητα και ταχύτητα: Τι πραγματικά προσφέρει ο SAP Sybase IQ Analytics Server - Αλέξανδρος Χόλης, International Products Director, Relational

12:45 Γεύμα


Για τη δήλωση συμμετοχών: κ. Ελπίδα Κατσαμπέκη, τηλ. 210 9473877, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.