1 Οκτωβρίου 2023

Και η Mellon Technologies εμπιστεύτηκε την πλατφόρμα Επιχειρηματικής Ευφυΐας της TARGIT

Η Mellon Technologies, μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες πληροφορικής στον χώρο των ηλεκτρονικών συναλλαγών και του business process management με δυναμική παρουσία στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής και ΝΑ Ευρώπης, εμπιστεύτηκε την TARGIT και αξιοποιεί πλέον την πλατφόρμα Επιχειρηματικής Ευφυΐας TARGIT Decision Suite για να συνδυάζει δεδομένα από διάφορες πληροφοριακές πηγές και να αναλύει και να οπτικοποιεί τον μεγάλο όγκο των δεδομένων της. Επιπρόσθετα, έχει επιτύχει μείωση στο χρόνο προετοιμασίας αναλύσεων και αναφορών -  συχνά χωρίς τη βοήθεια του τμήματος IT – καθώς και αποτελεσματική διαχείριση κόστους, αναλύοντας τα χρηματοοικονομικά της στοιχεία από διαφορετικές οπτικές γωνίες.

Ο κ. Βάσσης, Εμπορικός Διευθυντής της TARGIT Ελλάδος,  επεσήμανε ότι «Το TARGIT Decision Suite αξιοποίησε κάθε πληροφορία στις υφιστάμενες πληροφοριακές πηγές της εταιρείας και έδωσε τη λύση στη διαχείριση του όγκου πολύπλοκων δεδομένων. Ασφαλώς εξοικονόμησε πολύτιμο χρόνο για άλλα καθήκοντα στα τμήματα που υλοποιήθηκε, παρέχοντας τα θεμέλια αλλά και την ασφάλεια στη λήψη γρήγορων και σωστών επιχειρηματικών αποφάσεων».

«Η δυνατότητα σωστής, εύκολης και γρήγορης επεξεργασίας δεδομένων από διαφορετικές πηγές για τη διεξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων σε έναν όμιλο με διαφορετικές δραστηριότητες και εταιρείες και εκτεταμένη γεωγραφική παρουσία όπως η Mellon είναι κρίσιμης σημασίας. Το TARGIT Decision Suite μπορεί και μας υποστηρίζει δίνοντάς μας τα κατάλληλα εργαλεία για τη λήψη ενημερωμένων αποφάσεων» σχολίασε ο κ. Χρήστος Λαναράς, ERP Manager του Ομίλου Εταιρειών Mellon.

Γνωρίστε την εταιρεία ΤARGIT Business Intelligence

Η TARGIT είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στην Ευρώπη με αποκλειστική ενασχόληση την ανάπτυξη προϊόντων Επιχειρηματικής Ευφυΐας και η ταχύτερα αναπτυσσόμενη σε τζίρο σύμφωνα με την International Data Corporation (IDC).

Η Gartner έχει συμπεριλάβει την TARGIT στο "Magic Quadrant για Πλατφόρμες Business Intelligence” σαν "Νiche Player". Επαιπρόσθετα, έρευνες της BARC δίνουν υψηλά σκορ στο ΤΑRGIT στην κατηγορία ευχρηστία, οπτικοποίηση δεδομένων και καινοτομία.

Η TARGIT A/S είναι μια εταιρεία με 25 και πλέον χρόνια εμπειρίας στις τεχνολογίες αιχμής στο χώρο της Επιχειρηματικής Ευφυΐας. Έχει έδρα τη Δανία και ένα δίκτυο παγκόσμιας εμβέλειας με 320 συνεργάτες που προωθούν το TARGIT σε παγκόσμιο επίπεδο και σήμερα η TARGIT έχει πάνω από  4.800 πελάτες με περισσότερους από 333.000 χρήστες της πλήρους πλατφόρμας. Επιπρόσθετα, οι λύσεις OEM ΒΙ που διαθέτει σε τρίτους αξιοποιούνται από εκατομμύρια χρήστες. Περισσότερες πληροφορίες στο www.targit.gr

Σχετικά με την Mellon Technologies

Η Mellon Technologies, μητρική εταιρεία του Ομίλου Εταιρειών Mellon, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες πληροφορικής με ηγετικό ρόλο στο χώρο των ηλεκτρονικών συναλλαγών και του business process management. Σήμερα η Mellon Technologies υποστηρίζει σημαντικό αριθμό επιχειρήσεων και οργανισμών, εκπροσωπώντας μεγάλους οίκους του εξωτερικού όπως Gemalto, Ingenico, Diebold, Fiserv, Neopost, NemoQ, Experian, Robur, Altitude Software, THALES e-security, Matica System κ.α. Επισκεφθείτε την Mellon Technologies στο διαδίκτυο στη διεύθυνση www.mellongroup.com.