19 Ιουλίου 2024

Σημαντική διάκριση πελατών της SAS στα BITE Awards 2014

 

H Υδρόγειος Ασφαλιστική και η Crédit Agricole Life βραβεύτηκαν για την υλοποίηση τεχνολογικών λύσεων καταπολέμησης της απάτης και συμμόρφωσης με SolvencyII αντίστοιχα.

 

Αθήνα 4 Ιουλίου 2014

Οι συμμετοχές των δύο πελατών της SAS, της Υδρογείου Ασφαλιστικής και της Crédit Agricole Life Insurance απέσπασαν τα βραβεία «Άριστη Επίδοση» και «Εξαιρετική Επίδοση» αντίστοιχα για την ανάδειξη βέλτιστων πρακτικών τεχνολογίας που υποστηρίζουν την επιχειρηματική στρατηγική. Η SAS διακρίθηκε διπλά αφού βραβεύτηκε ως προμηθευτής και για τα δύο διαφορετικά έργα που υλοποίησε στις δύο εταιρείες.

 

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική απέσπασε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Ειδικές Εφαρμογές για Συγκεκριμένους Κλάδους» για την  υλοποίηση της λύσης SAS Fraud Framework for Insurance για την καταπολέμησης της ασφαλιστικής απάτης. Η Υδρόγειος Ασφαλιστική είχε χειροπιαστά αποτελέσματα για τα οφέλη της τεχνολογικής καινοτομίας, κάτι που όπως φαίνεται αναγνωρίστηκε από την κριτική επιτροπή. Η συνεργασία με τη SAS δεν ήταν τυχαία επιλογή καθώς η συγκεκριμένη τεχνολογία καταλογίζεται στις ισχυρές λύσεις της, με αποδεδειγμένα σημαντικά οφέλη για τους οργανισμούς, όχι μόνο στον ασφαλιστικό, αλλά σε πληθώρα κλάδων όπως τον τραπεζικό, το δημόσιο τομέα κλπ. Σημαντικοί οργανισμοί, όπως η παγκόσμια τράπεζα HSBC, πολλές ασφαλιστικές στην Ευρώπη και συγκεκριμένες Υπηρεσίες του δημόσιου τομέα στην Αγγλία, Γερμανία, Βέλγιο  κ.α. εμπιστεύονται τη SAS στην καταπολέμηση της απάτης.

 

Η Crédit Agricole Life Insurance διακρίθηκε στην κατηγορία “Governance, Risk & Compliance ” για τη λύση  SAS Risk Management for Insurance , που της επιτρέπει τη συμμόρφωση με το νέο κανονιστικό πλαίσιο Solvency II.

 

Η λύση επιτρέπει να προσδιορίζονται με ακρίβεια τα διαθέσιμα κεφάλαια που απαιτούνται, ώστε να μπορούν οι οργανισμοί να ανταπεξέλθουν σε οποιεσδήποτε ακραίες συνθήκες αγοράς, διασφαλίζοντας την οικονομική φερεγγυότητα και την προστασία των πελατών τους. Επιπλέον, βελτιστοποιείται σημαντικά η εταιρική διακυβέρνηση, η συνολική διαχείριση κινδύνων που συνδέονται με την επιχείρηση, η ποιότητα των δεδομένων και, βεβαίως, η διαδικασία παραγωγής αναφορών. Η λύση της SAS σχετικά με τη διαχείριση κινδύνου έχει αναγνωριστεί πολλαπλές φορές ως ηγετική από ανεξάρτητους οργανισμούς όπως o διεθνής αναγνωρισμένος οίκος αξιολόγησης για διαχείριση κινδύνων Chartis.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤA Business IT Excellence Awards
Τα BITE Awards διοργανώνονται για 3η συνεχή χρονιά από τη Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν, ELTRUN, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τα βραβεία  αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις επιτυχημένες και καινοτόμες πρακτικές και στρατηγικές αξιοποίησης των τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών, καθώς και τα έργα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ SAS
H SAS είναι ηγέτιδα εταιρεία λογισμικού και υπηρεσιών Business Analytics και ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος προμηθευτής παγκοσμίως στην αγορά του Βusiness Intelligence. H SAS αποτελεί τον έμπιστο συνεργάτη των σύγχρονων επιχειρήσεων και οργανισμών, με τις εξειδικευμένες και κλαδικές λύσεις της να χρησιμοποιούνται σε πάνω από 70.000 εγκαταστάσεις σε περισσότερες από 139 χώρες ανά την υφήλιο. Από το 1976 η SAS δίνει στους πελάτες της ανά τον κόσμο “Τhe Power to Know®” (www.sas.com/greece ).