8 Δεκεμβρίου 2023

Η TARGIT λανσάρει τη νέα έκδοση TARGIT Decision Suite 2014


Η TARGIT παρουσίασε το TARGIT Decision Suite 2014, τη νέα βελτιωμένη έκδοση της λύσης Επιχειρηματικής Ευφυΐας για δημιουργία αναλύσεων και αναφορών.

 

Η νέα έκδοση προσφέρει σε όλους τους χρήστες τη δυνατότητα να δημιουργήσουν πιο εύκολα και γρήγορα από ποτέ ποικίλα γραφικά αντικείμενα, αναλύσεις και αναφορές, μετατρέποντας σε κάθε κλικ τα δεδομένα σε επιχειρηματικές αποφάσεις, τεμαχίζοντάς τα μέχρι να βρουν τις απαντήσεις που χρειάζονται.  Ακόμη, οι χρήστες μπορούν να ορίσουν έξυπνους Agents που θα τους δείξουν άμεσα αν υπάρχουν αποκλίσεις στα δεδομένα, δίνοντάς τους την ευκαιρία να δράσουν εγκαίρως.


Οι νέες προσθήκες της λύσης TARGIT 2014, της πλατφόρμας Business Intelligence & Analytics που οι Gartnerκαι BARC κατατάσσουν στις πρώτες θέσεις για την ευχρηστία και την καινοτομία των χαρακτηριστικών της, είναι οι παρακάτω:

  • Enhanced Intelligent Wizard που δίνει τη δυνατότητα απλώς να πληκτρολογηθούν λέξεις-κλειδιά, ώστε να δημιουργηθούν αναφορές και αναλύσεις.
  • Bigger Big Data Capabilities: Το TARGIT συνδέεται πλέον με τις πλατφόρμες Microsoft Analytics (πριν με το Microsoft SQL Server Parallel Data Warehouse), Google BigQuery, Hortonworks (HDP), Cloudera (CDH), HDInsight, MongoDB, EXASOL και SAS.
  • Personalized Visualizations που περιλαμβάνουν έξυπνους και ευέλικτους οδηγούς δημιουργίας μετρητών (gauges) που διευκολύνουν τους χρήστες στο να παρακολουθούν τα δεδομένα από διάφορες οπτικές γωνίες.
  • Lightspeed Client που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να μοιραστούν Storyboards και Dashboardsμέσω διαδικτύου και να τα καταστήσουν προσβάσιμα από κάθε συσκευή.