1 Οκτωβρίου 2023

Η SAS κορυφαία στις λύσεις Cross-Channel Campaign Management

Η SAS αναγνωρίζεται ως ηγέτιδα εταιρία στη διαχείριση καμπανιών μάρκετινγκ δια μέσου πολλαπλών καναλιών επικοινωνίας στην πρόσφατη μελέτη «The Forrester Wave™:Cross-Channel Campaign Management Platforms». Η SAS έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία για τη λύση της από τον οίκο αξιολόγησης Forrester Research Inc για το 3ο τρίμηνο του 2014.

 

Η λύση SAS® Customer Intelligence επίσης έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία για τα προηγμένα analytics, την παραγωγή αναφορών, τη βελτιστοποίηση και τη διαχείριση αλληλεπιδράσεων με τους πελάτες, και την εγκατεστημένη βάση της. Επιπλέον, κατατάχθηκε ανάμεσα στους προμηθευτές με τις υψηλότερες βαθμολογίες για την αρχιτεκτονική και την εταιρική στρατηγική της. Η Forrester αναφέρει ότι "η λύση SAS Customer Intelligence εξασφάλισε την υψηλότερη βαθμολογία ξεχωρίζοντας από τους υπόλοιπους προμηθευτές με τα προηγμένα analytics και τις δυνατότητες βελτιστοποίησης που προσφέρει.”

Καθώς η πολυπλοκότητα του μάρκετινγκ αυξάνεται ραγδαία στην ψηφιακή εποχή, πολλές άλλες λύσεις στην ίδια κατηγορία αδυνατούν να συμβαδίσουν με το πλήθος των αναδυόμενων ψηφιακών καναλιών, μέσω των οποίων οι οργανισμοί οφείλουν πλέον να έρχονται σε επαφή με τους καταναλωτές. Η SAS προσφέρει μία λύση για διαχείριση καμπανιών μάρκετινγκ που ενσωματώνει τη σε βάθος γνώση της εταιρείας γύρω από τον πελάτη, υποστηρίζει πολλαπλά κανάλια και αμφίδρομες συζητήσεις με τους πελάτες και παράλληλα παρέχει τη δυνατότητα βελτιστοποίησης του συνδυασμού των καμπανιών, ώστε να επιτευχθεί η εκτέλεση μιας έξυπνης πολυκαναλικής στρατηγική μάρκετινγκ.

“Στη SAS, έχουμε δεσμευτεί να αλλάξουμε ριζικά τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι επαγγελματίες του marketing στη σημερινή ψηφιακή εποχή,» δηλώνει ο Wilson Raj, Global Director of Customer Intelligence στη SAS. “Η SAS διαθέτει την ισχυρότερη λύση σήμερα αλλά και την μεγαλύτερη παρουσία στην αγορά με μια ολοένα αυξανόμενη εγκατεστημένη βάση. Στις μέρες μας, οι οργανισμοί μπορούν να ενοποιήσουν τα δεδομένα , τα analytics και τις διαδικασίες marketing – τις λειτουργίες, την εκτέλεση και τις real-time ενέργειες - και έτσι να κερδίσουν νέους πελάτες, να τους εξυπηρετήσουν κατάλληλα και να διατηρήσουν τους υπάρχοντες.”

Η SAS κατατάχθηκε στο τεταρτημόριο των ηγετών στις αξιολογήσεις της Gartner, Magic Quadrant for CRM Multichannel Campaign Management[i], Magic Quadrant for Marketing Resource Management[ii], και Magic Quadrant for Integrated Marketing Management[iii].

[i]  Gartner Magic Quadrant for Multichannel Campaign Management. Adam Sarner, Jennifer Beck, Julie Hopkins. May 21, 2014.[ii] Gartner Magic Quadrant for Marketing Resource Management, Kimberly Collins, February 4, 2014[iii] Gartner Magic Quadrant for Integrated Marketing Management, Kimberly Collins, Adam Sarner, October 31, 2013

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ SAS
H SAS είναι ηγέτιδα εταιρεία λογισμικού και υπηρεσιών Business Analytics και ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος προμηθευτής παγκοσμίως στην αγορά του Βusiness Intelligence. H SAS αποτελεί τον έμπιστο συνεργάτη των σύγχρονων επιχειρήσεων και οργανισμών, με τις εξειδικευμένες και κλαδικές λύσεις της να χρησιμοποιούνται σε πάνω από 70.000 εγκαταστάσεις σε περισσότερες από 136 χώρες ανά την υφήλιο. Από το 1976 η SAS δίνει στους πελάτες της ανά τον κόσμο “Τhe Power to Know®” (www.sas.com/greece).