8 Δεκεμβρίου 2023

Ο Marc Benioff παρουσίασε την νέα ευκαιρία ύψους $1 δισεκατομμυρίου για την Salesforce.com

Ο διευθύνων σύμβουλος της Salesforce.com, Marc Benioff, έγραψε στο Twitter ποια θα ήταν η μεγαλύτερη αλλαγή στην κοινότητα της ΒΑ. Ο Benioff απλά ανέβασε μια φωτογραφία που φαίνεται να είναι η ατζέντα της επόμενης εβδομάδας της Dreamforce, του ετησίου συνεδρίου της Salesforce. Αλλά αν κοιτάξετε καλύτερα, το πράσινο κουτάκι στις 15

Οκτωβρίου αναφέρει «Analytics Cloud».

 

Προς το παρόν δεν προσφέρει η Salesforce Analytics Cloud, και έτσι αυτό είναι μια ένδειξη ότι η Salesforce πρόκειται να ανακοινώσει το λογισμικό business intelligence και analytics στο συνέδριο Dreamforce. Υπάρχουν τόσα πολλά δεδομένα στα προϊόντα της Salesforce, και αυτό θα τα ένωνε όλα σε ένα για να βοηθήσει στην πρόβλεψη μελλοντικών επιχειρηματικών τάσεων.

 

Ο αναλυτής της Wells Fargo, Jason Maynard, ανέφερε ότι «υποθέτουμε ότι οι δυνατότητες analytics θα είναι ακόμη πιο λειτουργικές χάρη στα εικονικά analytics, και θα προσφέρουν νέες δυνατότητες. Πιστεύουμε πως αυτό βασίστηκε κυρίως στην απόκτηση το 2013 της EdgeSpring. Πιστεύουμε ότι η λειτουργία relateIQ θα ενταχθεί όμορφα σ’ αυτό».

 

Η EdgeSpring, μια εταιρία που προσφέρει δεδομένα ΒΑ σε τομείς όπως οι πωλήσεις και τα οικονομικά, αποκτήθηκε από την Salesforce τον Ιούλιο του 2013. Η RelateIQ αποκτήθηκε μόλις πριν δύο μήνες και προσφέρει μια πλατφόρμα που λειτουργεί με big data και αναλύει αυτόματα δεδομένα για να βρει τις καλύτερες δυνατές στρατηγικές πωλήσεων.

 

Ο Maynard πρόσθεσε ότι «αυτό αντιπροσωπεύει μια ευκαιρία από $500 εκατομμύρια ως ένα δισεκατομμύριο για τα επόμενα τρία ή τέσσερα χρόνια».

 

Η Salesforce αρνήθηκε να σχολιάσει το γεγονός και απλά ανέφερε «ελάτε στο Dreamforce για να μάθετε περισσότερα».

 

Πηγή: www.businessinsider.com