19 Ιουλίου 2024

Η Square Analytics βρήκε έναν νέο συνεργάτη για το εργαλείο analytics: SumAll

Σήμερα η εταιρία διαχείριση χρημάτων και λογισμικού μικρών επιχειρήσεων Square απέκτησε έναν νέο συνεργάτη με το όνομα SumAll που θα τη βοηθήσει με την πλατφόρμα analytics του.
Η SumAll παρέχει σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις μέτρηση πωλήσεων, συμπεριλαμβανομένων και πωλήσεων από κοινωνικά
δίκτυα, καμπάνιες και πληροφορίες για επεξεργαστές πληρωμών.Αυτά τα δεδομένα τώρα μπορούν να φιλτράρονται στην πλατφόρμα της Square, που παρέχει αναλυτικά δεδομένα για πωλήσεις.

Οι χρήστες της SumAll θα είναι ικανοί να έχουν πρόσβαση στις πωλήσεις στον πίνακα λειτουργιών της Squareκαι αντίστοιχα, οι πελάτες της Square θα είναι ικανοί να δημιουργήσουν έναν νέο λογαριασμό μέσω του πίνακα αυτού.

Η Square παρουσίασε την πλατφόρμα Analytics τον προηγούμενο μήνα. Μέχρι τώρα, το λογισμικό πωλήσεων της  Square λειτουργεί με Intuit’s QuickBooks, με Xero, με StitchLabs, και τώρα με SumAll. Η εταιρία επίσης μπορεί να λειτουργήσει με προσαρμοσμένο λογισμικό γραφείου.

Ο Αύγουστος ήταν γεμάτος δουλειά για την Square. Μαζί με τα Analytics, παρουσίασε τα  Appointments και έλαβε μια επένδυση από την Victory Park Capital, που έχει έδρα το Σικάγο, για το ταμείο της Square Capital, που δανείζει χρήματα σε μικρές επιχειρήσεις.

 

Πηγή: venturebeat.com