4 Ιουνίου 2023

Η Indicative παρουσιάζει μια startup data analytics λύση για τεχνολογικά απρόθυμους χρήστες

 

Η Indicative, μια analytics startup με έδρα τη Νέα Υόρκη, θα βγει από τη μυστικότητά της με τους ιδρυτές να παρουσιάζουν ένα σύστημα δεδομένων σε cloud για αρχάριους. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, για τους τεχνολογικά απρόθυμους τόσο για κινητά όσο και για το διαδίκτυο. «Ταanalytics για κινητά και το διαδίκτυο έχουν καταστραφεί.

Οι ήδη υπάρχουσες πλατφόρμες χρειάζονται εκτενή διαμόρφωση και εκπαίδευση ή είναι πολύ απλές και δεν είναι χρήσιμες ούτε για πραγματικά
insights. Τα Analytics θα έπρεπε να είναι απλά στη χρήση όπως ένα φύλλο», ανέφερε ο συνιδρυτής Jeremy Levy. Το ερώτημα είναι «πώς μπορούμε να το κάνουμε αυτό μαζικά»;

 

Για να είμαστε σίγουροι, ο χώρος των analytics γίνεται όλο και πιο πυκνοκατοικημένος, με περίπου 90 παίχτες. Οι περισσότεροι από αυτούς, όπως οι Kochava, Tune, και Flurry, που μόλις πουλήθηκε στην Yahoo για περίπου $240 εκατομμύρια, δίνουν έμφαση στο περιβάλλον των κινητών. Αλλά η Indicative παρουσιάζεται ως πιο διαφοροποιημένη. Επιθυμεί να εντοπίζει και να ελέγχει όλο και πιο πολλά δεδομένα – και αυτό βγάζει νόημα.


Η Verto Analytics, που συγκέντρωσε $2,4 εκατομμύρια πρόσφατα, ανακοίνωσε ότι θα δώσει και αυτή έμφαση στα κινητά και στο διαδίκτυο επίσης. Αλλά οι ιδρυτές της Indicative επιμένουν πως πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις δεν μπορούν να ελέγξουν ακόμη τα δεδομένα τους. Η Indicative θέλει να κάνει τα analytics να μην είναι άγνωστη λέξη για τις αμερικάνικες εταιρίες. Και ο Levy ανέφερε πως το λογισμικό του θα μειώσει την ανάγκη των επιστημόνων δεδομένων.


Πράγματι, η Indicative ανέφερε ότι οι πελάτες της μπορούν να επεξεργαστούν δεδομένα με λίγα απλά κλικς, να ολοκληρώσουν περίπλοκες διαδικασίες που συνήθως κάνουν ακριβοπληρωμένοι επιστήμονες δεδομένων, τόσο ως προς την ανάλυση διοχέτευσης όσο και προς την κατηγοριοποίηση.


Δεν είναι δύσκολο να μάθει να χρησιμοποιεί κανείς την Indicative, ανέφερε ο Levy, γιατί έχουμε δημιουργήσει μια επιφάνεια «σύρε-τοποθέτησε» που επιτρέπει στους χρήστες να τη χρησιμοποιούν με χαρά χωρίς να γνωρίζουν SQL. Τα δεδομένα δημιουργούνται και παρουσιάζονται με εύκολο τρόπο στην οθόνη σας.


Η Indicative έχει συνολικά 12 υπαλλήλους, κυρίως μηχανικούς, και το μεγαλύτερο κεφάλαιο το έχει συγκεντρώσει από τηνAcadia Woods Partners και άλλους ανώνυμους επενδυτές. Αν και βρίσκεται σε beta εδώ και πολύ λίγο καιρό, έχει αποκτήσει πολλούς πελάτες, όπως τους Bloglovin, Splash, Gust, Picturelife, και άλλους 16.

 

 

Πηγή:   venturebeat.com