20 Μαρτίου 2023

Η AppDirect αγοράζει την πλατφόρμα αναλύσεων Leftronic για τις επιχειρήσεις

Η αγορά θα επιτρέψει στην AppDirect να βάλει όλες τις υπηρεσίες υπολογιστικού νέφους της σε ένα μοναδικό πίνακα. Η εταιρεία εμπορίου AppDirect, που βασίζεται σε υπηρεσίες υπολογιστικού νέφους, έχει ήδη διευκολύνει τις επιχειρήσεις στο να βρίσκουν, να αγοράζουν και να διαχειρίζονται εργαλεία που είναι απαραίτητα για τις υπηρεσίες υπολογιστικού νέφους.Αυτό το κάνει προσφέροντας εργαλεία όπως είναι η απλή πρόσβαση μέσω ταυτποίησης, η οποία δίνει στους υπαλλήλους ένα συγκεκριμένο σύνολο πιστοποιητικών εγγράφων. Αυτά τα έγγραφα επιτρέπουν στους τελικούς χρήστες να έχουν πρόσβαση και να διαχειρίζονται την ίδια εφαρμογή μέσω διαδικτύου και από κάθε τύπο κινητής συσκευής.

Παρόλα αυτά, δεν υπάρχει ένας συγκεκριμένος χώρος για τους πελάτες, όπου μπορούν να πηγαίνουν για να ελέγξουν όλες τις υπηρεσίες τους ταυτόχρονα.  
«Συνειδητοποιήσαμε ότι ένα σημαντικό μέρος είναι η δέσμευση με τις υπηρεσίες υπολογιστικού νέφους. Οι πελάτες χρησιμοποιούν διάφορες υπηρεσίες και χρειάζονται μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη για το τι συμβαίνει στις επιχειρήσεις τους και στα εργαλεία», μου επεσήμανε ο Daniel Saks, αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της AppDirect. «Αυτοί πρέπει να συνδέονται από διαφορετικά μέρη, αλλά υπάρχουν άλλα πράγματα που θα έπρεπε να δοθούν με πιο εμπεριστατωμένο τρόπο».  

Η εταιρεία είχε δύο επιλογές: ή να φτιάξει μια τέτοια πλατφόρμα για το εσωτερικό της ή να αγοράσει μια άλλη εταιρεία που θα μπορούσε να συμβάλλει στην επιτάχυνση αυτής της διαδικασίας. Αφού έψαξε πρώτα σε μια μεγάλη λίστα εταιρειών, η AppDirect βρήκε την τέλεια λύση: την Leftronic, έναν φορέα παροχής πραγματικών επιχειρησιακών δεδομένων και πινάκων με αναλύσεις.
Η Leftronic, θυγατρική της εταιρείας Y Combinator, ιδρύθηκε το 2010. Είναι stop business dashboard (πίνακας για το τέλος μια επιχείρησης), η οποία παρακολουθεί τις πιο σημαντικές μετρήσεις στις πιο σημαντικές επιχειρήσεις», μου επεσήμανε ο Rajiv Ghanta, συνιδρυτής της εταιρείας και Διευθύνων Σύμβουλος.
Αυτή ενσωματώνει υπηρεσίες υπολογιστικού νέφους, όπως είναι η Google Analytics, «για να τραβήξει προς τα κάτω τις μετρήσεις εκ μέρους των πελατών και να τους τις παρουσιάσει σε πίνακα». Για αυτό χρησιμοποιείται μια μεγάλη τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας, που είναι τοποθετημένη στον τοίχο.
« Τα αποκτηματά μας είναι πάρα πολλά χάρη στην εφαρμογή της στρατηγικής μας που βασίζεται στον συντονισμό των τεχνικών δυνατοτήτων, αλλά επιπλέον και στην ευθυγράμμιση του οράματός μας και των αξιών μας», τόνισε ο Saks. «Αποκτώντας τη Leftronic ήταν μια ευκαιρία να πάρουμε την ήδη υπάρχουσα επιχείρηση και να την συνδυάσουμε με μια υγιή και δυνατή εταιρεία και ομάδα». Αυτό που κάνει πραγματικά η Leftronic είναι να διορθώσει τις ατέλειες που υπάρχουν στο προϊόν της AppDirect.   
«Ο πυρήνας της πλατφόρμας μας, AppDirect, είναι να φέρνει εις πέρας τις υποχρεώσεις της και να βοηθάει τις εταιρείες να βρίσκουν, να αγοράζουν και να διαχειρίζονται τις υπηρεσίες τους» αυτός ανέφερε. «Η τεχνολογία πίσω από αυτό είναι η ανακάλυψη, η διαχείριση ταυτότητας και η τιμολόγηση (με άλλα λόγια το πώς να βρουν και να αγοράσουν χωρίς κίνδυνο υπηρεσίες υπολογιστικού νέφους) η διαχείριση των δεδομένων, έλεγχος ή η ΠΕΙΚΌΝΙΑΗ υτών των υπηρεσιών. Τα δεδομένα ήταν το κομμάτι που έλειπε».
Για την Leftronic, έχουν πρόσβαση στο πεδίο και το μέγεθος της AppDirect, έτσι ώστε να τους βοηθήσουν να αναπτυχθούν πιο γρήγορα από ότι θα αναπτύσσονταν μόνοι τους.
«Ήταν εμφανές ότι δουλεύοντας για την AppDirect θα μας βοηθούσε να πραγματοποιήσουμε το όραμά μας πολύ πιο γρήγορα. Μέσα σε λίγες μήνες από την απόκτησή της πλατφόρμας, παρατηρείται πρόοδος. Συγκεκριμένα, μπορούμε να κάνουμε πλέον πολύ βασικά πράγματα χάρη στους καλύτερους πόρους της AppDirect», επεσήμανε ο Ghanta. «Έχουμε ανανεώσει πλήρως την διασύνδεση χρήστη μας και τώρα το προϊόν μας μπορεί υποστηρίξει πολλαπλούς χρήστες. Αυτό χάρη στη βοήθεια της τεχνολογικής ομάδας της AppDirect».    

Η Leftronic θα παραμείνει μια αυτόνομη εταιρεία χωρίς την AppDirect. Επιπλέον, η απόκτηση πλεονεκτήματος για τη βασική ταυτότητα και για την τεχνολογία διαχείρισης της τιμολόγησης εφαρμόζονται το προϊόν της Leftronic. Για τους τελικούς χρήστες, θα υπάρχει πλέον ένας μέρος από το οποίο θα μπορούν να συνδεθούν με όλες τις υπηρεσίες του υπολογιστικού νέφους, καθώς και ένα παγιωμένο μέρος, όπου θα λαμβάνουν και θα διαχειρίζονται όλες τις τιμολογήσεις τους.
«Θα ήταν πολύ δύσκολο για μια εταιρεία του μεγέθους μας ή οποιουδήποτε μεγέθους να αναπτυχθεί τόσο γρήγορα χωρίς τη δύναμη της τεχνολογίας της AppDirect».      

Ο Saks δεν θα αποκάλυπτε κανέναν από τους οικονομικούς όρους της συμφωνίας σε μένα. Το μόνο που μου είπε ήταν ότι πρόκειται για ένα μείγμα από μετρητά, μετοχές και απολαβές. Η ομάδα της Leftronic, που απαρτίζεται από τέσσερα άτομα, έχει μετακινηθεί στα γραφεία της AppDirect. Επιπλέον, ο Ghanta μου ανέφερε ότι θα προσλάβει σύντομα περισσότερα άτομα.

Για να γιορτάσει τη συγχώνευση, η Leftronic θα προσφέρει προώθηση ενός μήνα. Έτσι, οι νέοι πελάτες θα λάβουν μια δωρεάν τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας, ένα μίνι υπολογιστή, μια εγκατάσταση τηλεόρασης και μια επί τόπου εγκατάσταση όταν θα κάνουν εγγραφή για ένα επεξηγηματικό (πληρεί τις προϋποθέσεις) σχέδιο σε πίνακα.      

Είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία έχει επεκταθεί σε ένα χώρο του υλικού (hardware) και λύνει ένα βασικό προβληματικό σημείο για τους πελάτες της.
«Η αιτιολογία μας ήταν ότι θέλαμε να εξαλείψουμε ένα από τα κομμάτια τριβής, με τα οποία ο πελάτης έρχεται αντιμέτωπος μερικές φορές όταν προσαρμόζει την τεχνολογία μας», τόνισε ο Ghanta. «Πρόκειται για μια προσφορά με περιορισμένο χρόνο, αλλά μπορούμε να δράσουμε και να παρακολουθήσουμε πώς οι πελάτες αντιδρούν με τη διαφήμιση/προώθηση».


Πηγή: vator.tv