8 Δεκεμβρίου 2023

Η SAS Ελλάδας -για 3η συνεχή χρονιά- είναι η εταιρεία με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον

Αθήνα, 18 Μαρτίου 2015 - Η SAS, η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία λογισμικού στον κόσμο και ηγέτιδα στο χώρο των τεχνολογικών λύσεων και υπηρεσιών Business Analytics και Business Intelligence, κατακτά για 3η συνεχή χρονιά την 1η θέση στην ετήσια λίστα µε τις "Εταιρείες με τα Καλύτερα Εργασιακά Περιβάλλοντα στην Ελλάδα για το 2015" της εταιρείας ερευνών, συμβουλευτικών υπηρεσιών και εκπαίδευσης Great Place to Work Institute Hellas.
Η διοίκηση της εταιρείας είναι ιδιαίτερα υπερήφανη τόσο γι’ αυτή τη διάκριση όσο και για την ανταπόκριση των εργαζομένων της, η οποία αγγίζει για μια ακόμα φορά το 100%! Η συγκεκριμένη διάκριση ενδυναμώνει εσωτερικά τις έννοιες της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης προς τη διοίκηση, του αμοιβαίου σεβασμού, της διατήρησης ενός ανοιχτού διαλόγου και της δίκαιης κατανομής των ευκαιριών. Η πρώτη θέση είναι απόρροια της εταιρικής κουλτούρας, των πρακτικών και φυσικά του ανθρώπινου δυναμικού της SAS Ελλάδας.

Σχολιάζοντας τη νέα σημαντική αυτή διάκριση του τοπικού γραφείου, ο Νίκος Πέππας, Γενικός Διευθυντής της SAS Ελλάδας, Κύπρου και Βουλγαρίας, δήλωσε: «Στην SAS Ελλάδας πιστεύουμε πως η ικανότητα προσέλκυσης και διατήρησης δημιουργικών ανθρώπων έχει άμεσο αντίκτυπο στην εταιρική μας επιτυχία. Οι εργαζόμενοι εμπνέονται από το λογισμικό μας και τη σημασία της συμβολής τους και βρίσκονται στο επίκεντρο της εταιρικής μας δημιουργικότητας και καινοτομίας. Επιπλέον, η εκπαίδευση και η αξιολόγηση της απόδοσης, πέρα από τις ηθικές και οικονομικές απολαβές, αποτελούν τους κύριους λόγους διατήρησης του προσωπικού μας και επίτευξης χαμηλού ποσοστού αποχωρήσεων. Εργαζόμαστε όλοι με πάθος για την SAS!»

Η SAS Ελλάδας έχει μία ηγεσία που ενδιαφέρεται έμπρακτα για τους ανθρώπους της και το έργο που προσφέρουν. Οι εργαζόμενοι αισθάνονται άνετα μιλώντας με τη διοίκηση και έχουν την απαραίτητη καθοδήγηση για μια επιτυχημένη εργασία. Καλώντας τους εργαζόμενους και ακούγοντας τις ιδέες τους, η εταιρεία «προκαλεί» την παραγωγικότητα στην εργασία, ενώ οι ίδιοι βοηθούν στον προσδιορισμό νέων τρόπων βελτίωσης του εργασιακού περιβάλλοντος και της κοινωνικής ευθύνης.

Τα αποτελέσματα της έρευνας καταδεικνύουν ότι οι άνθρωποι που εργάζονται στην εταιρεία συμφωνούν πως η SAS είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να εργάζονται και είναι υπερήφανοι που αποτελούν κομμάτι της.

Σχετικά με την SAS
H SAS είναι ηγέτιδα εταιρεία λογισμικού και υπηρεσιών Business Analytics και ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος προμηθευτής παγκοσμίως στην αγορά του Business Intelligence. H SAS αποτελεί τον

έμπιστο συνεργάτη των σύγχρονων επιχειρήσεων και οργανισμών, με τις εξειδικευμένες και κλαδικές λύσεις της να χρησιμοποιούνται σε πάνω από 70.000 εγκαταστάσεις σε περισσότερες από 139 χώρες ανά την υφήλιο. Από το 1976 η SAS δίνει στους πελάτες της ανά τον κόσμο “Τhe Power to Know®” (www.sas.com/greece).