1 Οκτωβρίου 2023

TARGIT: Διάκριση για 6η συνεχόμενη χρονιά σε ερεύνα της Gartner

Η TARGIT κέρδισε και φέτος μια θέση (Niche Player) στο Gartner Magic Quadrant για Πλατφόρμες Business Intelligence & Analytics, με τη λύση TARGIT Decision Suite. Η Gartner αναφέρει στα αποτελέσματα της έρευνάς της ότι ο βασικός λόγος  χρήσης της λύσης TARGIT Decision Suite είναι η ευκολία της χρήσης του, η ταχύτητα και η διαχείριση κρίσιμων δεδομένων (master data management ) – σε σύγκριση με άλλες παραδοσιακές πλατφόρμες ΒΙ. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν αναλύσεις και αναφορές αντλώντας δεδομένα από ποικίλες πληροφοριακές πηγές.

 

«Η TARGIT φέτος εστίασε στο να τελειοποιήσει την προσθήκη νέων πηγών δεδομένων και τα εργαλεία data discovery, γεγονός που μας δίνει γερές βάσεις για να αντιμετωπίσουμε και τις προκλήσεις του 2015» αναφέρει ο κ.Morten Sandlykke, CEO και ιδρυτής της TARGIT. «Φέτος εστιάζουμε σημαντικά στις δυνατότητες data governance και κεντροποίησης των business-related analytics.  Επενδύουμε σε αυτούς τους άξονες επιθυμώντας το TARGITDecision Suite να συνεχίσει να είναι η πλέον αξιόπιστη, ολοκληρωμένη λύση ΒΙ που δίνει στους πελάτες μας το θάρρος να λάβουν έξυπνες επιχειρηματικές αποφάσεις».

 

Εταιρείες παγκοσμίως εμπιστεύονται τη λύση TARGIT Decision Suite ως ολοκληρωμένο εργαλείο data discovery, ικανό να  παρέχει άμεση πρόσβαση σε κάθε τύπο δεδομένων και διαισθητικούς τρόπους οπτικοποίησης που προάγουν τη διαδικασία λήψης επιχειρηματικών αποφάσεων σε πολύ υψηλά επίπεδα.