29 Μαρτίου 2024

Η TARGIT σας βοηθάει να εδραιώσετε την επιχείρησή σας με τη νέα έκδοση της πλατφόρμας TARGIT Decision Suite 2015 BI & Analytics

Η TARGIT, η εταιρεία που κατασκευάζει το κορυφαίο εργαλείο ΒΙ & analytics ανακοίνωσε το λανσάρισμα της νέας έκδοσης TARGIT Decision Suite 2015, που μετασχηματίζει τις εταιρείες σε “data-driven”. Βοηθώντας τις εταιρείες να βελτιώσουν τις πρακτικές τους και την αποδοτικότητά τους με τρόπο εύκολο και οικονομικό,

το νέο ΤARGIT περιλαμβάνει καινοτόμα ΒΙ χαρακτηριστικά  που σας βοηθάνε μοιραστείτε τα σωστά δεδομένα με τους σωστούς ανθρώπους και να εδραιώσετε την επιχείρησή σας, λαμβάνοντας γρήγορες και έξυπνες επιχειρηματικές αποφάσεις.

 

Οι εταιρείες που αναλύουν εξωτερικά δεδομένα έχουν ανάγκη από ένα εργαλείο εξωτερικών analytics σε συνδυασμό με τη λύση BI που έχουν υιοθετήσει.

Το TARGIT βάζει τέρμα σε όλα αυτά τα add-on εργαλεία και δίνει τη δυνατότητα στις εταιρείες να αναλύσουν εξωτερικά και εσωτερικά δεδομένα συνδυαστικά, σε μια ενιαία πλατφόρμα. Το TARGIT Decision Suite 2015 διαθέτει νέα χαρακτηριστικά σε 4 τομείς-κλειδιά:

1. Βελτιωμένες τεχνικές data governance και διαχείρισης χρηστών

2. Πρόσβαση σε ακόμα περισσότερες εξωτερικές πηγές δεδομένων: νέες συνδέσεις δεδομένων με πηγές big data προστίθενται συνεχώς, καθώς οι χρήστες μας το ζητάνε.

3. Η γνώση ενεργοποιείται σε όλο τον οργανισμό: Το TARGIT 2015 διευκολύνει τους χρήστες να λάβουν άμεσα τα δεδομένα που χρειάζονται, στη μορφή που τους εξυπηρετεί καλύτερα με τον TARGIT Anywhere client, που μοιράζει τα δεδομένα στους τελικούς χρήστες, στη μορφή που τα χρησιμοποιούν περισσότερο.

4. Νέο «look & feel»: Το TARGIT 2015 παρουσιάζει μια σειρά από νέα αντικείμενα και δυνατότητες οπτικοποίησης, ώστε οι αρμόδιοι να παρουσιάζουν τα δεδομένα τους με νέους τρόπους, εξασφαλίζοντας ότι η εταιρική πληροφορία είναι απολύτως κατανοητή.