29 Μαρτίου 2024

Predictive Analytics από την SPSS

Στο πλαίσιο της εορταστικής εκδήλωσης της SPSS BI GREECE A.E., την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011, στο ξενοδοχείο HILTON ATHENS, η Διευθύνουσα Σύμβουλος, κυρία Ιωάννα Κουτρουβή, πρόβαλε τη νέα εταιρική ταυτότητα και παρουσίασε ΛΥΣΕΙΣ που δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε επιχείρηση να μεταμορφωθεί σε «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ».

Στοιχείο κλειδί των ΛΥΣΕΩΝ της SPSS BI GREECE A.E., είναι η τεχνολογία των PREDICTIVE ANALYTICS και η πολυετή εμπειρία που έχει η εταιρεία σε αυτόν τον κλάδο του Business Intelligence.

Την εκδήλωση σηματοδότησε η διαδραστική συζήτηση, στην οποία συμμετείχαν οι:  κ. Αγγέλης Βασίλειος(Senior Manager Διεύθυνση Ανάπτυξης Εργασιών Τραπεζικής Ιδιωτών της Τράπεζας Πειραιώς), κ.Γιαννίσης Αχιλλέας (Deputy Retail Director της Marfin Εγνατία Τράπεζας), κ. Δοδόπουλος Αλέξανδρος (Analysis & Planning Manager της ΑΒ Βασιλόπουλος ), κ. Κοκκάλας Κυριάκος (CRM Manager της Wind Telecommunications), κ. Ματσούκας Χρήστος (Head of BI & Customer Analytics της EFG EUROLIFE), κα. Κουτρουβή Ιωάννα (Διευθύνουσα Σύμβουλος της SPSS BI Greece).

Οι ομιλητές μοιράστηκαν την εμπειρία τους από την εφαρμογή των PREDICTIVE ANALYTICS, αναγνωρίζοντας ομόφωνα, ότι η συγκεκριμένη τεχνολογία μέσα από τις ΛΥΣΕΙΣ της SPSS BI GREECE A.E. είναι «το ουσιαστικό εργαλείο στο σύγχρονο Marketing. Είναι το εργαλείο για να ανα-γνωρίσεις τον πελάτη σου».