26 Απριλίου 2024

To all things Facebook ’12 κάνει “like” στο QlikView

Η QlikView Hellas έλαβε μέρος σαν χορηγός στην εκδήλωση all things Facebook ’12, τη μεγαλύτερη εκδήλωση του έτους όσον αφορά το Facebook.

 

Σε μια κατάμεστη αίθουσα παρουσιάστηκε το QlikView, όπου έδωσε μια διαφορετική διάσταση στη σχέση στελεχών επιχειρήσεων και Social Media.

 

Στην ομιλία του κ. Στέφανου Τσολακίδη, Business Development Manager της QlikView Hellas, αναπτύχθηκε και παρουσιάστηκε η ευχρηστία και η απλότητα της πλατφόρμας μέσα από το live demo, όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ευκολία ταυτόχρονης διαχείρισης των δεδομένων από το twitter και το Facebook. Με αυτόν τον τρόπο, τονίστηκαν οι ποικίλες δυνατότητες του QlikView και πως μπορούν τα στελέχη επιχειρήσεων να έχουν πλήρη ανάλυση των Social Media σε οθόνη με ένα μόνο κλικ.

 

Ο κ. Στέφανος Τσολακίδης μετά την παρουσίαση του δήλωσε: «Με το QlikView για πρώτη φορά έχουμε τη δυνατότητα να διαχειριστούμε πληροφορία που να συνδυάζει δεδομένα από τα εταιρικά μας συστήματα (π.χ. CRM, ERP κ.α.) και από πολλαπλά κοινωνικά δίκτυα (όπως το Facebook, Twitter, Youtube, Linkedin κ.α.). Όλη η πληροφορία πλέον είναι διαθέσιμη σε μία οθόνη!»