26 Απριλίου 2024

Η Bevalley, συνέταιρος της Yammer, παρουσίασε στο YamJam’ 12 την πρώτη ενσωμάτωση business analytics με επιχειρηματικά κοινωνικά δίκτυα

«Αποκτήσαμε πρόσβαση σε επιχειρηματικά δεδομένα και δυνατότητες analytics και τα ενσωματώσαμε σε προϊόντα επιχειρηματικών κοινωνικών δικτύων όπως το Yammer, γεγονός που σημαίνει ότι οι ομάδες θα είναι σε θέση να συμπεριλάβουν τις αξιόπιστες πληροφορίες που χρειάζονται για να πάρουν αποφάσεις στις συζητήσεις τους», ανέφερε ο Ronny Conde, διευθύνων σύμβουλος της Bevalley.

 

Η Bevalley βελτιστοποιεί τον συνδυασμό του Yammer με τις αποφάσεις που βασίζονται σε δεδομένα.

 

Η διαδικασία της συνεργασίας με το Yammer γίνεται πιο αποτελεσματική και αποδοτική με in-line πρόσβαση σε επιχειρηματικά δεδομένα και εύκολα στη χρήση analytics. Τα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν:

 

  • Business analytics διαθέσιμα στον καθένα μέσα στην κοινότητα

 

  • Σύνδεση με ένα κλικ με πηγές επιχειρηματικών δεδομένων cloud και πηγές επιχειρηματικών δεδομένων εντός της εταιρείας, όπως η Salesforce.com, η Google Analytics, η SAP και η Oracle

 

  • Καλύτερη λήψη αποφάσεων που βασίζεται στη συνεργασία των συμπερασμάτων και των αποφάσεων με βάση τα δεδομένα που είναι διαθέσιμα όταν και εκεί ακριβώς που χρειάζονται.

 

«Καθώς οι οργανισμοί εξακολουθούν να υιοθετούν τις λύσεις που προσφέρει το Yammer, είναι σημαντικό οι χρήστες να έχουν απεριόριστη πρόσβαση στα δεδομένα και τις αναλύσεις που χρειάζονται για να συνεργάζονται αποτελεσματικά. Η Bevalley παίζει έναν σημαντικό ρόλο στην ικανοποίηση αυτής της απαίτησης» δήλωσε ο An Le, αντιπρόεδρος της Yammer.