14 Ιουλίου 2024

Μεγάλες Ευκαιρίες Επέκτασης των Business Analytics χάρη στην HANA Vora της SAP

Η  SAP διευρύνει τις ικανότητες big data του συστήματος εσωτερικής μνήμης ΗΑΝΑ με την SAP HANA Vora, μια μηχανή ερωτήσεων εσωτερικής μνήμης που εφαρμόζει τις εννοιολογικές αναλύσεις σε δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε Hadoop, συστήματα επιχειρήσεων και άλλες πηγές δεδομένων.

 

 

Η Walldorf, η έδρα της SAP, αποκάλυψε τη γενική διαθεσιμότητα της Vora, παρόλο που ορισμένοι συνεργάτες της έχουν ήδη λανσάρει πρότζεκτ σε σελίδες πελατών που δουλεύουν με το νέο λογισμικό.

 

«Διευρύναμε και δημιουργήσαμε νέες δυνατότητες για την εσωτερική μνήμη τα τελευταία χρόνια», υποστήριξε ο Ken Tsai, ο αντιπρόεδρος της SAP για την πλατφόρμα cloud και τη διαχείριση δεδομένων και το product marketing, σε μια συνέντευξη με την CRN. Οι δυνατότητες αυτές περιλαμβάνουν τη ΗΑΝΑ, την βάση δεδομένων εσωτερικής μνήμης και τον server εφαρμογών που έχει γίνει η πλατφόρμα πολλών προϊόντων SAP.

 

Το λογισμικό της Vora αναμένεται να δημιουργήσει μια μεγάλη γκάμα ευκαιριών των ενοποιητικών συστημάτων της SAP και των συνεργατών της που παρέχουν στρατηγικές υπηρεσίες, υποστήριξε ο Tsai, από την ενσωμάτωση δεδομένων και τα πρότζεκτ αναλύσεων, μέχρι τις πρωτοβουλίες μετατροπής των επιχειρήσεων.